23948sdkhjf

Leif Bryde fejrer 40 år i EL:CON

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Tirsdag d. 2. november er det 40 år siden, at Leif Bryde havde første arbejdsdag som elektriker hos EL:CON Slagelse, dengang Espenheins Eftf. A/S.

I sine fyrre år i EL:CON har Leif arbejdet med alt fra udvikling af telefoncentraler til ordrestyringsprogrammer og datanetværk. ”Leif er en rigtig opfindertype. Man kan tro, at man giver ham en umulig opgave, men så kommer han efter et par dage med en rigtig god løsning”, fortæller servicechef Lars Rasmussen, der har arbejdet sammen med Leif i godt 15 år.

At Leif kan finde en løsning på hvad som helst, har kollegerne også opdaget. Faktisk har de placeret et skilt på Leifs skrivebord med påskriften ”Elektronikkens Højborg”, for Leif er lidt af en ”go-to-person” i EL:CON Slagelse, hvor han har set opgaverne blive mere komplekse med tiden. ”Vi har virkelig kastet os ud i nogle svære projekter i løbet af tiden, og på den måde bliver der jo ved med at ske noget”, siger Leif, der regner med at fortsætte arbejdet i EL:CON Slagelse i en god håndfuld år endnu.

Vi ønsker stort tillykke med 40-års jubilæet!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.062