23948sdkhjf

Kom på Ajour! Sæt kryds i kalenderen den 25.og 26. november

| Medlemsnyhed | Indrykket af Masytec A/S

Mød Masytec og AVN Gruppens hydraulikfirmaer på stand 3143 i Odense Congress Center den 25. og 26. november.

Ajour er en årlig tilbagevendende begivenhed.

Spændende konferenceprogram
Der vil være rig lejlighed til at blive inspireret af både udstillere og spændende konferenceindlæg den 25.-26. november i Odense Congress Center.

Udstiller sammen
Oplev synergien mellem Masytec og AVN Gruppens hydraulikfirmaer.  
Vores ydelser til kunderne komplementerer hinanden godt, for hvor der er hydraulik, er der næsten også altid behov for smøring af dele.

Vi har over 70 års erfaring med centralsmøring, centralsmøreanlæg og smøresystemer på alle typer af maskiner til industrien, landbrug, entreprenørbranchen, offshore, vindmøller, jernbaner - kort sagt, hvor der findes bevægelige dele. Undersøgelser viser at 40% af omkostninger til udbedringer af defekter på maskinernes dele oftest skyldes dårlig smøring. 

Vi  vil på stand 3143 fremvise produkter og smøresystemer fra bl.a. producenten SKF og Lincoln.

AVN Gruppens hydraulikfirmaer - AVN Hydraulik, BB Hydraulik og AVN Hydropower - har mange års erfaring inden for hydraulikservice, reparation, konstruktion og design af hydraulikanlæg.

På vores fællesstand under Ajour kan du bl.a. høre om hele arbejdsproceduren for en - før og efter reparation - af en hydraulikcylinder. Du kan også se en adskilt Goldcup hydraulikpumpe, og høre om fordelene ved at renovere frem for nyt. 

Få mere information om Ajour og book billet - klik her

Vi ses på Ajour!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Masytec A/S

Baldersbækvej 24
2635 ISHØJ
Danmark
Masytec A/S

Send til en kollega

0.063