23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt mærke for digital ansvarlighed

Som det første land i verden har Danmark lavet en mærkning for digital ansvarlighed. Det nye D-mærke skal hjælpe virksomheder med at få overblik ift. ansvarlig dataanvendelse og it-sikkerhed.

Danmark har som det første land i verden indført en mærkning for ‘digital ansvarlighed’, D-mærket. Mærket skal være med til at øge trygheden for kunder og forbrugere, når de handler med virksomheder og dermed deler data. Dette skal gøre det nemmere at afkode en virksomheds it-sikkerhed og ansvarlige dataanvendelse.

Som et af de mest digitaliserede lande i verden er det vigtigt, at vi også viser vejen for at sikre en god dataetik, og her kan D-mærket være med til at sende et klart signal til omverdenen om, at den digitale ansvarlighed vægtes højt i virksomhederne.

D-mærket hjælper virksomheder til nemmere at skabe sig et overblik over, hvad de skal leve op til, når det gælder it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. Det inddrager hele virksomheden (ledelse, medarbejdere, kunder, leverandører) og indeholder krav til datasikkerhed, databeskyttelse og dataetik.

Det er Industriens Fond sammen med Dansk Industri, Dansk Erhverv, SMVdanmark og Forbrugerrådet Tænk, der står bag mærket, der skal drives som en uafhængig privat organisation. D-mærket støttes af Erhvervsstyrelsen og er finansieret af Industriens Fond.

Læs mere om det nye D-mærke i den fulde artikel her

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Kontaktperson

AT
Alexander Tonnesen
Kommunikation
ato@gts-net.dk

Send til en kollega

0.047