23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Technor rejser til Marokko

Én af vores projektledere, var i september i Marokko for at udføre inspektion af flere procesudsugningsanlæg på opfordring fra én af vores kunder.

Kristian Porsborg Hollen, én af vores projektledere, var i september i Marokko for at udføre inspektion af flere procesudsugningsanlæg på opfordring fra én af vores kunder. Han skulle også stå for idriftsættelse af et eksplosionssikringssystem, sammen med en af vores dygtige underleverandører.

Udsugningssystemerne blev idriftsat af Technor for ca. 5 år siden. Inspektionen skulle derfor afdække systemernes aktuelle vedligeholdsstadie, eventuelle mangler på systemerne der trængte til udbedring, samt udføre kontrolmålinger på hhv. tryk og flowmængder.

Inspektionen var en succes for både vores kunde og Technor, som har resulteret i at der blev indgået et yderligere samarbejde angående reservedelsleverance samt udskiftning af disse. Dette betyder, at systemerne vil blive bragt i optimal tilstand, samt nyudviklede tiltag vil blive implementeret.

Inspektionen blev ydermere udført som et led af en større vedligeholdsstrategi som kunden netop er ved at implementere.

En stram inspektionstidsplan taget i betragtning, blev der da også tid til at tage på sightseeing i skønne Tanger, Marokko.

Technor ApS
Sjællandsvej 22
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19962571
P nummer: 1004072010

Kontaktperson

KBS
Kathrine Bach Støvring
Kontorelev
kbs@technor.dk

Send til en kollega

0.094