23948sdkhjf

SCANGRIP går en lys fremtid i møde

| Medlemsnyhed | Indrykket af SCANGRIP A/S

SCANGRIP er blevet solgt til Hultafors Group - en global virksomhed med flere førsteklasses brands, der alle forbedrer funktionaliteten, produktiviteten og sikkerheden i alle aspekter af en professionel brugers hverdag.

Fra svejsetænger og skruestikbakker til innovative LED-arbejdslamper har SCANGRIP været på en imponerende vækstrejse de sidste 115 år. I løbet af det sidste årti har SCANGRIP sat dagsordenen for at nytænke funktionelt arbejdslys til den professionelle bruger. Virksomheden har etableret brandet som den førende producent af arbejdslys i Europa, og har løbende udvidet både produktsortimentet og markedsdækningen.

"Nu er timingen den rigtige til det næste kapitel i væksthistorien", udtaler Anders Borring. ”At aflevere en virksomhed, man har arbejdet hårdt på at udvikle, og som involverer mange dedikerede kunder, partnere og medarbejdere, er en stor beslutning. Under hele processen har det været ekstremt vigtigt for mig at sikre, at SCANGRIP ikke kun forbliver en pålidelig og værdifuld partner, men også en styrket partner i fremtiden ”.

Anders Borring uddyber: ”Det har været min ambition at sikre SCANGRIP en langsigtet fremtid og en solid ejerstruktur, der giver stabilitet, muskler og plads til at fortsætte den vej, vi har sat. Hultafors-gruppen er økonomisk stærk, ambitiøs og vigtigst af alt forpligtet til at styrke og udvikle deres brands uafhængigt og langsigtet. ”

Det nye ejerskab vil ikke påvirke de nuværende strukturer og distributør-setup, da SCANGRIP fungerer som en separat enhed. Opkøbet vil dog give en operationel platform og skala, hvor SCANGRIP kan fortsætte væksten og styrke sit produktsortiment og brand.

For Hultafors Group er opkøbet af SCANGRIP et perfekt match og en del af strategien om at udvide sin produktportefølje med attraktive produktkategorier, der opfylder behovene hos professionelle slutbrugere.

Overtagelsen forventes gennemført inden 1. november 2021, og for at sikre en problemfri overgang fortsætter Anders Borring i sin nuværende stilling som administrerende direktør.

Hultafors Group er en af ​​Europas største virksomheder, der leverer arbejdstøj, fodtøj, hovedbeskyttelse, håndværktøj og stiger til professionelle brugere. Produkterne udvikles, fremstilles og markedsføres som deres egne mærker, som er tilgængelige via førende distributører i næsten 70 lande verden over, med vægt på Europa og Nordamerika. Hultafors Group har mere end 1.600 medarbejdere og en årlig omsætning på mere end € 520 mio.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SCANGRIP A/S

Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Danmark
SCANGRIP A/S

Send til en kollega

0.078