23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DC-Supply A/S leverer mobil storskraldsstation i container

Mobil storskraldsstation i specialbygget container fra DC-Supply A/S sætter fokus på genbrug for at løse storskralds problem i forsøgsprojekt i Aarhus.

Den specialbyggede mobile container løsning fra DC-Supply A/S - Danish Container Supply består af to enheder: En åben affaldscontainer, der kan tømmes med den grab, som sidder på lastbilerne. Heri stilles møbler og andre defekte sager, der skal bortskaffes. Dertil selve “Bytteboxen” - en lille “butik”,  hvor mindre emner, man mener andre kan få glæde af, kan sættes på hylder og i rum.

I Aarhus midtbyhar det givet god mening at anvende en mobil container løsning til dette forsøgsprojekt. Den skræddersyede løsning sikrer en omkostningseffektiv model, der er nem at flytte rundt i en forsøgsperiode, således det er nemmere at afdække hvor i bymidten en opstilling af en evt. mere permanent storskraldsstation er mest hensigtsmæssig. 

Besøg vores hjemmeside og læs mere om Bytteboxen her:
https://www.dc-supply.dk/bytteboxen-mobil-containerloesning-til-storskrald-i-storbyen/

Kontakt gerne vores salgsteam på
telefon +45 70231380
e-mail info@dc-supply.dk

- hvis du vil høre nærmere om fleksibiliteten med en mobil containerløsning. Vi er klar til at hjælpe dig med netop din specifikke udfordring.

DC-Supply A/S - Danish Container Supply
Virkelyst 8
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70895315
P nummer: 1002330580

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031