23948sdkhjf

Vi er med på din vinterferie!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Klüber Lubrication Nordic A/S

Klüber Lubrication Nordic tilbyder en omfattende serie af smøremidler, som hjælper dig til at opfylde alle krav til dine anvendelser under ekstreme vejrforhold.

Denne folder viser vores sortimentet af smøremidler, der egner sig til skilifte og turistindustrien i de nordiske fjelde.

Skilifte, udstyr til klargøring af løjperne og snekanoner arbejder alle under hårde klimatiske betingelser. At sikre en pålidelig ydeevne under sådanne forhold kan være noget af en udfordring for smøremidlet: På den ene side skal det sikre en effektiv smøring ved temperaturer ned til –40 °C, så motoren ikke overbelastes; på den anden side må smøremidlet ikke blive for flydende i sommervarmen og smudse mennesker og miljø til.

Andre vigtige overvejelser er kompatibiliteten med forskellige materialer samt vandafvisningsevnen og modstandsdygtigheden overfor ekstreme vibrationer under drift. Også en god korrosionsbeskyttelse er en nødvendighed, da den bidrager til driftssikkerheden og maskineriets levetid. Og smøremidler forventes naturligvis også at reducere behovet for vedligeholdelse og dermed at minimere driftsomkostningerne.

Vi må heller ikke glemme miljøaspektet – "minimal mængde smøremiddel" som altid er i fokus ved udviklingen af smøremidler.

Klüber Lubrication Nordic tilbyder en omfattende serie af smøremidler, som hjælper dig til at opfylde alle krav til dine anvendelser under ekstreme vejrforhold. Denne folder viser vores sortimentet af smøremidler, der egner sig til turistindustrien i de nordiske fjelde.

Vores eksperter står klar til at hjælpe dig med individuelle produktanbefalinger. Vi kan også hjælpe med at sammensætte og administrere et smøreprogram og uddanne dine vedligeholdsmedarbejdere i en effektiv smøringspraksis. Klüber Lubrication Nordic er medlem af SLAO (Svenska Skidanläggningars Organisation).


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Klüber Lubrication Nordic A/S

Literbuen 9
2740 Skovlunde
Danmark
Klüber Lubrication Nordic A/S

Send til en kollega

0.11