23948sdkhjf

Nyt bearbejdningscenter ankommet til Alcumatic A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alcumatic A/S

Hos Alcumatic A/S har vi ventet spændt på at få leveret vores nyeste bearbejdningscenter af typen Brother SPEEDIO R650X2.

»Allerede nu, er flere maskiner af samme fabrikat i brug i vores bearbejdningsafdeling, det er derfor en maskintype som medarbejderende allerede er bekendt med . Det er jo altid spændende at få en ny maskine, man føler sig helt som et barn til juleaften« udtaler afdelingsleder Jacob fra bearbejdning.

Lynhurtige værktøjsskift
Brother SPEEDIO R650X2 er en CNC-fræser med plads til 40 værktøjer i magasinet. Maskinen kommer til at indgå som en del af bearbejdningen af støbte Aluminiums-emner. En vigtig del af beslutningen faldt på, at maskinen er fra et fabrikat som Alcumatics’ medarbejdere allerede er bekendt med og glade for. En af de ting som ofte imponerer mange, er hvor hurtigt og effektivt maskinen kan skifte mellem værktøjerne i magasinet.

Maskinen er blandt de hurtigste i verden til at lave gevindskæring, fræsning og boringer på mindre emner. Med maskinens driftssikkerhed og effektivitet forventes det, at den sammen med flere nye investeringer, øger vores kapacitet med op mod 15%.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alcumatic A/S

Rønsdam 4
6400 Sønderborg
Danmark
Alcumatic A/S

Billeder & videoer

bearbejdningscenter CNC fræser

Send til en kollega

0.11