23948sdkhjf

Inspirationsmøde v. Siemens A/S: Sensorteknologi

| Medlemsnyhed | Indrykket af DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling

Kom til inspirationsmøde d. 9. november, når Dansk Industri besøger Siemens A/S og hører om temaet: Sensorteknologi: Muligheder og begrænsninger,

DI’s medlemsvirksomheder er eksperter i vækst. Vi afholder en række af inspirationsmøder hos DI-medlemmer om forretningsudvikling med digitale teknologier. På inspirationsmøderne kan du få konkrete eksempler på, hvordan du kommer i gang med jeres digitale transformation og øger konkurrencekraften med digitale teknologier. Du kan også høre et oplæg fra dit lokale erhvervshus, der vil give gode råd til finansieringskilder.

Læs mere og tilmeld dig her

Idéer til projekter og finansieringskilder
Vi samlet en perlerække af dygtige SMV’er, som allerede er i gang med en transformation, til at fortælle om deres case. Her kan du bl.a. høre eksempler på, hvordan du knækker koden med e-handel, sparer på C02’en med automatisering eller bruger Augmented Reality i øjenhøjde.

På inspirationsmøderne kan du få konkrete eksempler på, hvordan du kommer i gang med jeres digitale transformation og øger konkurrencekraften med digitale teknologier. Du kan også høre et oplæg fra dit lokale erhvervshus, der vil give gode råd til finansieringskilder. 

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig på di.dk 

Medlemsnyhed

Indrykket af
DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling

H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Danmark
DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling

Send til en kollega

0.094