23948sdkhjf

Færdigt lærlingeprojekt hos NIKODAN - Fransk Altan

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nikodan Process Equipment A/S

En smedelærling hos NIKODAN kunne i dag fremvise sit færdige lærlingeprojekt . Projektet bestod af en fransk altan, hvor lærlingen har været ansvarlig for alle dele af fremstillingen, fra design og indkøb til fremstilling og efterkalkulationer.

Magnus, smedelærling hos NIKODAN, kunne i dag vise sit færdige lærlingeprojekt frem. Projektet bestod af en fransk altan, der blev fremstillet til kollegaen, Martin. Altanen ankom 8. oktober til værkstedet efter at have været sendt ud af huset for at blive malet. Dette var den sidste detalje inden projektet var komplet.

Et vigtigt aspekt af lærlingeprojekterne hos NIKODAN er, at lærlingene prøver at stå for alting selv. Han er her både sælger, konstruktør, indkøber, projektleder og smed. Dette indebar eksempelvis møder med kunden, hvor Magnus startede ud med at tegne altanen efter Martins ønsker og derefter måtte tage de nødvendige skridt for at realisere projektet. Alt foregik ved NIKODANs faciliteter. Altanen er nu færdig og mangler blot at blive monteret hos kunden. Lærlingeprojektet er dog ikke helt færdigt endnu, da der stadig mangler at blive efterkalkuleret på priser i forbindelse med projektforløbet.

NIKODAN har pt. 4-5 lærlinge, der alle skal lave et lærlingeprojekt i deres tid hos virksomheden. Formålet med disse projekter er at give vores smede en fornemmelse af hvad der foregår inde på kontoret og de forskellige mekanismer der er nødvendige for at få ordrer ind og ud af værkstedet – Ultimativt, hvad det kræver for at få en virksomhed til at løbe rundt.

 

https://nikodan.eu/da/laerlingeprojekt-2/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nikodan Process Equipment A/S

Fællesvej 9
8766 Nr. Snede
Danmark
Nikodan Process Equipment A/S

Billeder & videoer

Fransk altan closeup

Send til en kollega

0.078