23948sdkhjf

Stærkt slangesetup støtter op om LSMs vækstrejse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sanistål A/S

Pumpeproducenten LSM er midt i en vækstrejse, og så er det helt afgørende med den rigtige samarbejdspartner. Den tryghed får LSM i samarbejdet med Sanistål omkring industrislanger.

Trods Coronakrisen havde pumpeproducenten LSM en vækst på 30% i 2020, og virksomheden forventer, at væksten fortsætter med at stige med yderligere 30% i 2021. Det er særligt slangepumper til biogasanlæg i USA, der nu har sat ekstra gang i væksten i LSM.

”Når der er travlhed i forretningen, er det helt afgørende, at vi har den rigtige samarbejdspartner. Vi har et rigtigt godt samarbejde med Sanistål omkring industrislanger og det har en rigtig høj værdi i vores hverdag,” siger direktør og ejer af LSM, Leo Sørensen, der for nylig forlængede sin samarbejdsaftale med Sanistål i to år.

Kvalitet og leveringssikkerhed er i top

I LSM er Leo Sørensen rigtig godt tilfreds med samarbejdet med Sanistål, for både kvalitet og leveringssikkerhed går op i en højere enhed.

”Slangerne har en meget høj kvalitet og er fuldstændig sikre, og dertil er Saniståls leveringssikkerhed helt i top. Sanistål har slangerne på lager til os, og det er en rigtig god løsning for os, for så slipper vi for lagerbindingen. Når vi mangler noget, bestiller vi det bare i webbutikken. Når vi bestiller en slange om eftermiddagen, får vi den næste morgen – det kører bare,” siger Leo Sørensen.

 Vil du vide mere?

Kontakt Saniståls flowteam for information eller tilbud på industrislanger eller andre flowprodukter til eks. hydrauliske eller pneumatiske anlæg. 

Kontakt os på tlf. 96 35 69 18 eller e-mail: vmt@sanistaal.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sanistål A/S

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Danmark
Sanistål A/S

Send til en kollega

0.063