23948sdkhjf

Tiltræk medarbejdere med gode arbejdsforhold

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

I disse år har mange virksomheder indenfor industrien svært ved at få arbejdskraft nok, og de faglærte der er, er der rift om. Det kan derfor betale sig at se på, hvordan man tiltrækker folk til virksomheden

Her kan man med fordel se på arbejdsforholdene, og om man her kan gøre noget for at lokke arbejdskraft fra sine konkurrenter over til sin egen virksomhed.

Som arbejdstager er man interesseret i så gode forhold som muligt på alle parametre, og mange er tilbøjelige til at skifte job, hvis man får et bedre tilbud. Ud over de følgende indsatsområder betyder arbejdets karakter og det kollegiale fællesskab naturligvis også noget.

Vigtigheden af god kaffe
Når man arbejder i industrien som for eksempel svejser eller smed, møder man tidligt og arbejder koncentreret. Pauserne er derfor kærkomne, og man nyder måske sin kaffe endnu mere end kontormedarbejderne, der kan sidde og snacke ved deres skrivebord, mens de arbejder. Her betyder det noget med en god kop kaffe, og det kan derfor være værd at investere i en Senseo 3 in 1 switch til frokoststuen.

Her har medarbejderne mulighed for at brygge lige den kop kaffe, de ønsker, eller man kan brygge hele kander, hvis mange skal have kaffe på samme tid. På Senseo.dk er det muligt at købe både kaffepuder og kaffebønner.

Sjov og fællesskab
Som arbejdstager lægger man også vægt på, at ens arbejdsplads sætter pris på sine ansatte og for eksempel ikke er påholdende, når det gælder personalearrangementer. Har man f.eks. en årlig golfdag eller en udflugt med familier kan det være med til at tiltrække medarbejdere til virksomheden. Ikke mindst den årlige julefrokost er vigtig, og her må der ikke mangle noget. Julegaven har også betydning for om folk føler sig værdsat og er glade for deres arbejdsplads.

Invester i medarbejderne med efteruddannelse
Som virksomhed kan det betale sig at investere i sine medarbejdere, ikke blot med god kaffe og personalearrangementer men også ved at efteruddanne sine medarbejdere, så de er rustet til både at følge med tiden i virksomheden, men også til at kunne varetage et job et andet sted, hvis de ønsker det eller virksomheden er nødt til at afskedige.

Dette er desværre noget, som mange ledere ikke ønsker at bruge de fornødne midler på, men som ikke desto mindre har meget stor betydning for medarbejderne. Det kan altså derfor være en god investering at sende sine medarbejdere på kursus og videreuddannelse, eller som minimum at give dem mulighed for det.

Således er der flere parametre, man kan arbejde med, når man ønsker at tiltrække arbejdskraft til sin virksomhed, og der er ingen tvivl om, at der også i de kommende år vil være mangel på gode medarbejdere. Spørgsmålet er så, om de skal arbejde i din virksomhed eller hos din konkurrent.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078