23948sdkhjf

PJM eksperimenterer med nye teknologier i Innovation Lab

| Medlemsnyhed | Indrykket af Poul Johansen Maskiner A/S

PJMs nye Innovation Lab er et internt udviklingsrum med højt til loftet. Her skal eksperimenter og samarbejde danne grund for udnyttelsen af den teknologiske udvikling forhold til produktionteknologien.

De globale omstændigheder i 2020 var en påmindelse om at den teknologiske udvikling, som tidevandet, ikke venter på nogen. Af samme grund stiftede PJM sidste år Innovation Lab – et internt udviklingsrum, der skal drive den teknologiske udvikling indenfor automationsteknologi i samarbejde med deres kunder. 

 Nytænkning gennem samarbejde

Målet med Innovation Lab er at udfordre status quo indenfor produktionsteknologien med fokus på udnyttelse af nye teknologier som 3D-simulation, IoT og industrielle robotter. For at fremme udviklingen inviterer PJM både specialister fra forretningspartnere og andre virksomheder, såvel som forskere og studerende fra universiteterne, til at samarbejde om relevante projekter. 

Hurtigt fra tanke til handling

I praksis fungerer Innovation Lab som en kreativ ”sandkasse”, hvor medarbejdere kan eksperimentere frit, og hvor et fejlslagent projekt ikke er et omkostningsfuldt nederlag, men en værdifuld erfaring. Med udgangspunkt i det PJM kalder en ”fast-fail”-filosofi vægter man en kort vej fra ide til afprøvning over det gennemtestede og gennemtænkte. Udsigten til at fejle må ikke stå i vejen for, hvad der kan udvikle sig til en god ide.

Læs mere om Innovation Lab


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Poul Johansen Maskiner A/S

Øvangsvej 1
4540 Fårevejle
Danmark
Poul Johansen Maskiner A/S

Send til en kollega

0.079