23948sdkhjf

Ses vi på VVS21-messen?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ultrafilter Skandinavien ApS

Det håber vi da bestemt at vi gør!

Vi går nemlig og glæder os....vi glæder os endda rigtig meget! Både til at komme afsted, men bestemt også til at møde alle jer gæster på messen. 

Messen finder sted i Odense Congres Center fra d. 12-14 oktober.

Vi vil være at finde på stand 6420 som er placeret i Hal D og med os tager vi en masse spændende produkter, som vi gerne vil vise til netop dig! 

Så kig endelig forbi til en snak om jeres behov, så giver vi en kop kaffe eller en fadøl.

Har du endnu ikke tilmeldt dig messen? Så kan du gøre det her.

Nyheder fra Ultrafilter på VVS'21:

Som noget helt nyt, så kan vi på VVS'21 fremvise 2 helt nye varianter af Omvendt Osmose-anlæg. De fås i flere størrelser (150-1000) og kan både fås i en SST-udgave og i en Black Edition. Vi medbringer en APRO 500 i Black Edition og en APRO SST 1000 og vi ser rigtig meget frem til at vise dem til jer.  

En anden nyhed som Ultrafilter tager med på VVS'21-messen, er vores spritnye prisliste. Vi har delt den op i vores 5 hovedkategorier, så det er nemmere for kunden at finde den vare de står og mangler. 

Der vil være et oplag af brochurer på vores stand og herefter vil det være muligt at downloade hver enkelt prisliste direkte fra vores hjemmeside. 

Konkurrence:

Når du alligevel er på vores stand, hvorfor så ikke deltage i vores konkurrence om at vinde et af vores Smartflow blødgøringsanlæg? Sættet indeholder 1 stk. Smartflow blødgøringsanlæg (125), aktivt kulfilter med hus, installationskit og 2 x 25 kg. krystalsalt. 

Det eneste du skal gøre, er at putte dit visitkort eller en note med navn og kontaktoplysninger i den postkasse vi har på standen, så deltager du i konkurrencen. Vinderen trækker vi kort efter messens afslutning.

 Så der er næsten ingen undskyldning for ikke at komme forbi os til en hyggelig snak ;-)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079