23948sdkhjf

SPM Academy 2.0 - nyt læringscenter for vedligeholdelsespers

| Medlemsnyhed | Indrykket af SPM Instrument AB

Uddannelse har altid været en vigtig del af SPM Instruments drift. Bygningen, der huser SPM Academy, blev bygget i løbet af halvfjerdserne, og siden har omkring 150 mennesker deltaget i kurser her hvert år.

I forbindelse med pandemien måtte skoledriften dog flytte online, og korridorerne på SPM Academy har ekko tomme. Dette gav mulighed for at starte et projekt for at skabe et helt nyt læringsmiljø.

Rikard Svärd, global salgsdirektør hos SPM Instrument forklarer: ”Vi ved, at vores produkter og løsninger og den værdi, de tilføjer, er stærkt afhængige af kompetence. Det er derfor vigtigt for os at løbende øge den vidensbase ved at uddanne både vores interne organisation og vores kunder og slutbrugere. ”

Daniel Sandqvist, SPM Academy, fortsætter: ”Målet med renoveringen har været at skabe muligheder for vores kursister til at mødes både fysisk og digitalt, med mødelokaler og klasseværelser, hvor vi kan blande traditionel uddannelse med onlinekurser. Med nye sociale rum og komfortabelt indrettede klasseværelser kan vores gæster fokusere fuldt ud på deres uddannelse. ”

Renoveringen, der har stået på i seks måneder, omfatter alt fra ventilation og miljøopgraderinger, forbedret akustik, højteknologiske læringsløsninger, forbedret komfort og en generel ansigtsløftning af bygningens interiør og layout. Der er lagt meget fokus på at installere energieffektive alternativer, når det kommer til styring af belysning, ventilation, varme og køling.

Arkitekten, Tommy Saarela fra AQ3 Arkitektur AB, siger: ”Ideen med projektet var at skabe et roligt og ædrueligt miljø, der vil stå tidstesten. Vi har skabt en ny indgang, der er gjort tilgængelig for alle. En ny gangbro strækker sig fra den nyopførte parkeringsplads, hvor det er muligt at oplade elbiler. I indgangen er der plads til at få kaffe, arbejde eller oplade din computer. Køkkenet er blevet redesignet til nutidens standard og forretningsmæssige behov. En ny terrasse gør det muligt at sidde udenfor og holde en pause, når vejret tillader det. ”

Fra 5. oktober tilbyder SPM Academy igen uddannelse på stedet i nye og opgraderede lokaler. Først ud er et akkrediteret kursus i vibrationsanalyse CAT I. I løbet af efteråret håber SPM Academy at kunne øge tempoet og tilbyde yderligere kurser på stedet på både svensk og engelsk.

Christer Larsson, SPM Academy, slutter: ”De nye lokaler vil være udgangspunktet for SPM Academy 2.0, og de vil følge SPM Instruments anden produktportefølje ved at tilbyde et træningsmiljø, der er smart, brugervenligt og sikkert. Vi arbejder konstant på at forbedre vores kursusudbud, hvor vi for nylig tilføjede et Condmaster -kursus for avancerede brugere og nu arbejder på at udvikle et nyt kursus om systemintegration, efter vores kunders ønsker. Vi har været et Mobius Institute -godkendt træningscenter i mange år, og vi kan nu tilbyde digitale tests på vores computere - hvilket gør det lettere end nogensinde at blive certificeret vibrationsanalytiker. ”


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SPM Instrument AB

Finningevägen 71
645 42 STRÄNGNÄS
Sverige
SPM Instrument AB

Send til en kollega

0.078