23948sdkhjf

GARANT Master Form Steel bringer gevind i topform

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hoffmann Group

Produktfamilien GARANT Master har igen fået en ny tilføjelse: Med den nye GARANT Master Form Steel præsenterer Hoffmann Group en rulletap, der ikke kun opnår fremragende resultater i stål, men også i højfast og abrasivt stål.

Dens hemmelighed er en genial kombination af et PM-substrat af høj kvalitet, en TiALN-belægning, der påføres i HIPIMS-processen, og en ny polygon-geometri. Derved opstår der færre momentkræfter i omformningsprocessen, processikkerheden øges og standtiderne forlænges markant. Den nye GARANT Master Form Steel kan fås fra dags dato via kataloget 2021/2022 samt i eShoppen www.hoffmann-group.com.

Hoffmann Group har udviklet en speciel geometri til GARANT Master Form Steel bestående af asymmetriske polygoner og desuden øget antallet af tryktunneler. Kræfterne fordeler sig derved ensartet og processikkerheden stiger. Den nye rulletap består af førsteklasses HSS-E-PM-skæremateriale og en ultraglat multilayer-belægning af tital-aluminium-nitrit (TiALN), der er påført i HIPIMS-processen. Sidstnævnte reducerer friktionen mellem værktøj og emne og forhindrer for tidligt slid. Ved en testrække i højlegeret værktøjsstål X 155 CrVMo 12-1 (1.2379) beviste GARANT Master Form Steel sin holdbarhed. I sammenligning med fire rulletapper fra andre producenter udviklede den den laveste maksimaltorsion. Ved testrækken blev der produceret 500 M6-gevind. Kernehuldiameteren var 5,55 millimeter, den eksterne køling KSS 8% og gevinddybden 2,5 × D.

Den nye GARANT Master Form Steel er den første rulletap i produktfamilien „GARANT Master“. Produktfamilien omfatter allerede bor og fræsere til højtydende spåntagning af stål, højlegerede stål, titan og kunststof, værktøjer til gevindbearbejdning samt et mikrobor til den universelle anvendelse.

Følg os nu på LinkedIn eller abonner vores gratis newsletter og gå ikke mere glip af nogen prisaktioner, innovationer eller eksperttips.

Hoffmann Goup Danmark


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hoffmann Group

Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
Hoffmann Group

Send til en kollega

0.078