23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alt i akseltætninger – og erfaren support

Branchens bredeste udvalg af tætningsløsninger m.m. udbygges yderligere med mekaniske akseltætninger og flettede pakninger.

På HI-messen præsenterer Betech et omfattende program af tætninger til roterende industriudstyr. Der er tale om highend-produkter inden for flettede pakninger og avancerede, mekaniske systemtætninger fra førende europæiske producenter.

Akseltætninger finder anvendelse i fx fødevare- og procesindustri, i fjernvarme-, biogas- og spildevandsanlæg og blandt producenter af maskiner, køretøjer, maskinredskaber og produktionsanlæg.

Teknikken omkring akseltætninger er mangfoldig, og de roterende applikationer kan være komplekse. Meget ofte har kunderne brug for support ved valg og montage af tætningerne. Til det formål har Betech ansat Bjarne Feddersen som produktchef for roterende tætninger. Bjarne har selv praktisk erfaring med montage og renovering af mekaniske tætninger, men han har også i mange år rådgivet og udviklet tætningsløsninger til de mest kendte industrier i Danmark.

Med Bjarne Feddersen på holdet bliver Betech en oplagt samarbejdspartner for både OEM-producenter, maskinbyggere, elektromekaniske værksteder og vedligeholdelsesfolk i både interne teams og eksterne servicevirksomheder.

På HI Tech & Industry d. 5-7. oktober kan du besøge Betechs stand og få indblik i hele programmet af roterende tætninger, der – foruden flettede pakninger og mekaniske tætninger – også omfatter olietætningsringe, V-ringe og PTFE-akseltætninger.

Download brochure her

Nærmere information: Product Manager Bjarne Feddersen, bf@betech.dk, tlf. 76562600

Betech A/S
Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10611342
P nummer: 1003227587

Send til en kollega

0.032