23948sdkhjf

AMU Vest i Esbjerg er klar med det nyeste Wagner udstyr

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wagner Spraytech Scandinavia A/S

AMU Vest som huser den ene del af overfladebehandler uddannelsen har idag opgraderet deres sprøjteudstyr dramatisk.

Wagner industri har været heldige at få lov at levere nyt sprøjteudstyr til gavn for elever og kursister i overfladebehandler branchen. Hos Wagner mener vi at have et medansvar til at vores uddannelser har adgang til udstyr der er tidsvarende og kan leve op til de hårde krav i industrien.


Industrien skriger lige nu på arbejdskraft både faglært og ufaglært. Vi håber derfor at en bedre maskinpark på uddannelsesintuitionerne kan være med til at lokke flere til uddannelsen, så de kan få øjnene op for den spændende og udfordrende verden overfladebehandling er. Se evt. uddannelsens nye film til højre for artiklen.


Derfor er vi meget glade for at det kunne lade sig gøre at lave en aftale hvor vi mener at AMU Vest nu kan tilbyde undervisning med branchens bedste udstyr inden for en meget bred vifte af påføringsmetoder.
Til Airmix påføring er der leveret en Cobra 40-10 som er en utrolig stærk og materialebesparende højtryks membran pumpe der er rigtig god til mange farveskift, som passer rigtig godt til AMU Vest, der kan forvente en del mindre spild i fremtiden. Sammen med Aicoat pistol GM4700 leverer den også perfekt overfladekvalitet til den kræsne censor.
Til Cobra pumpen er der også leveret et flytbart elektrostatisk sæt, bestående af en GM5000 pistol og VM5000 styreboks. så AMU Vest nu kan undervise i elektrostatisk påføring og klæde eleverne endnu bedre på til udfordringerne på arbejdspladserne. Med større krav til miljø og VOC regnskab har det aldrig været mere relevant at forsøge at undgå overforbrug af opløsningsmidler, hvor elektrostatisk påføring er en af branchens bedste våben.


Til airless påføring har vi leveret en kraftig Protec 95-150 stempelpumpe, der med sin udveksling på 95:1 bar giver eleverne mulighed for at prøve kræfter med selv det mest genstridige skibsmaling. Derudover er der lavet dobbelt udtag så 2 elever kan arbejde på samme tid.
Til slut består leverancen af to kopsprøjter, en GM1030 som er vores flagskib inden for luftforstøvning, og en Walther Pilot Trend som er en solid mellemklasse pistol.


Vi takker AMU Vest for aftalen og glæder os til det fortsatte samarbejde.


Facebook opslag fra AMU Vest
https://www.facebook.com/groups/117669131594075/permalink/4900034300024177/

Følg os på Linkedin
https://www.linkedin.com/company/wagner-industry


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wagner Spraytech Scandinavia A/S

Viborgvej 100A
8600 Silkeborg
Danmark
Wagner Spraytech Scandinavia A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11