23948sdkhjf

Nye elektrikere har erfaring og ansvar med i bagagen

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Stort tillykke til vores lærlinge Sune Allen, Leander Berg Andersen og Frederik Roshof, der alle er blevet udlært elektriker i september.

Alle tre har prøvet kræfter med flere sider af elektrikerfaget. Sune og Frederik har været tilknyttet EL:CONs serviceafdelinger i henholdsvis Roskilde og Glostrup, og så har de begge været på rotation i andre afdelinger. Sune har prøvet kræfter med Sikring og Entreprise, mens Frederik har været forbi EL:CON Forsyning. ”Det var virkelig fedt at arbejde med en helt anden side af faget, end jeg ellers har prøvet”, siger Frederik. Sune har også været glad for rotationsordningen: ”Det er helt sikkert en fordel, at jeg har prøvet så meget forskelligt, og jeg har fået mange erfaringer med mig”.

Ligesom Sune har Leander også været en del af Entreprise, men har ellers primært arbejdet i Industriteknik i Storkøbenhavn, hvor han har fået masser af ansvar. ”Jeg er blevet kastet ud i mine egne opgaver og har fået lov at prøve mig selv af, og det har jeg været godt klædt på til, for der er altid plads til at spørge og få hjælp”, fortæller Leander.

Både Sune, Leander og Frederik fortsætter i EL:CON. Stort tillykke til jer alle tre!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.078