23948sdkhjf

Mød Alumeco på HI-messen 2021

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alumeco A/S

Hør om bæredygtig aluminium, et nemmere indkøb og se vores 3D-printer i aktion. Vi står klar med en kop lækker baristakaffe alle tre dage.

På HI-messen i næste uge (5.-7. oktober) kan du høre mere om, hvad Alumeco kan tilbyde dig som kunde – du finder os på stand J7318.

Gør indkøbet nemt
Hvis du overvejer at samle hele dit metalindkøb i én forretning, står vi klar til at tale de forskellige muligheder igennem med dig – vi har nemlig udvidet sortimentet og forhandler nu både aluminium, rustfrit stål, kobber, messing og bronze i Alumeco. Du kan læse, hvad vores andre kunder siger om det lige her.

Når du samler indkøbet ét sted, får du mindre papirarbejde og færre leverancer - og det kan måles direkte i dit CO2-regnskab. 

Hør mere om bæredygtig aluminium
Bæredygtighed er ikke længere frivilligt, hvis du vil vinde de gode opgaver. Hvis du ikke kan dokumentere, hvordan du arbejder med at mindske dit CO2-aftryk, kan du regne med at falde længere og længere ned af kundernes ønskeliste i fremtiden.

Derfor har vi udviklet GreenAl og RecycAl, som udleder markant mindre CO2 under produktionen end gennemsnitligt aluminium.

GreenAl er fremstillet ved hjælp af vedvarende energi i den meget energikrævende primærproduktion, mens RecycAl helt sparer en del af primærproduktionen væk og består af en stor del genanvendt aluminium.

Derfor er GreenAl og RecycAl uundværlige materialer i fremtidens industri, og de hjælper dig med at leve op til dine kunders forventninger.

Se vores 3D-printer i aktion
Det er nervepirrende at sætte en stor profilproduktion i gang, men med en prototype fra vores 3D-printer kan du opleve profilet i ”levende live”, inden du godkender den endelige produktion.

Kom forbi vores stand og få en forsmag på, hvad 3D-printeren kan – og nyd synet af et produkt, der bliver skabt for øjnene af dig.

En billet til messen koster 100 kr., men med Alumecos kode hi-20522 får du gratis adgang. Du skal blot indtaste koden, når du henter din billet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alumeco A/S

Næsbyvej 26
5000 Odense C
Danmark
Alumeco A/S

Send til en kollega

0.125