23948sdkhjf

Stærk holdbarhed: kan holde til flere mio. emballagebakker

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG Rom Gummi A/S

Her er et eksempel på et gummiprodukt der i første omgang kan se simpelt ud, men hvor kravene til dets holdbarhed og funktion er høje.

RG Rom Gummi har over en årrække produceret disse såkaldte gummi-paletter i forskellige størrelser til Faerch Group, som anvender dem i deres fuldautomatiske-produktion når de producerer deres emballagebakker.

Se flere billeder af gummiproduktet på deres LinkedIn.

Gummi-paletten er varmvulkaniseret i virksomhedens formstøbningsafdeling, da denne fremstillingsmetode giver den nødvendige holdbarhed og 100% ensartethed. Kravet til gummi-palettens holdbarhed er højt, da den bidrager til flere millioner emballagebakker i sin levetid. RG Rom Gummi A/S har i alt produceret +45 forskellige gummi-paletter, og når Faerch Group har brug for en ny størrelse, kan RG Rom Gummi  hurtigt fremstille en ny støbeform in-house.

Faerch Group er førende på markedet inden for plastemballage til fødevareindustrien, herunder færdigretter, fersk kød og food-to-go. I mere end 50 år har de udviklet, designet og produceret innovativt emballage i høj kvalitet, og er i dag fordelt på 16 fabrikker i Danmark, England, Holland, Frankrig, Tjekkiet, Polen, Italien og Spanien.

Følg med på RG Rom Gummis LinkedIn, og vær den første til at se nye spændende projekter hver uge. 

RG Rom Gummi A/S er førende dansk producerende gummileverandør til alle industrier. Virksomhedens alsidige og moderne produktionsfaciliteter i Lemvig gør, at de både kan producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, hurtigt og effektivt. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG Rom Gummi A/S

Send til en kollega

0.065