23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Q-system på HI Industri 2021

Q er med igen i år og denne gang for 14. gang. Det er vi stolte af, og ser frem til årets messe, som år efter år har vist sig at være yderst relevant for os som underleverandører og direkte leverandør til brancherne.

Producenten af skræddersyede rullebanesystemer samt pallemagasiner Q-System fra Midtjylland, er igen i år at finde på årets hi-messe.

”Messen giver os mulighed for møde nye såvel som gamle samarbejdspartnere i mange forskellige brancher” udtaler Nils Otto Jensen, Salgs- og projekt Manager for Q-System Danmark.
”Q er med igen i år og denne gang for 14. gang. Det er vi stolte af, og ser frem til årets messe, som år efter år har vist sig at være yderst relevant for os som underleverandører og direkte leverandør til brancherne.”
Q-System har gennem 66 år produceret og leveret logistikløsninger i Danmark & udland, og dermed sat et solidt aftryk på markedet for projektbaserede løsninger.

”Vores største force er vores know how både til hvordan vi får den bedste løsning for vores samarbejdspartnere, samt hvordan det kan fremstilles i vores produktion i Galten,” udtaler Nils Otto Jensen videre. ”Virksomheden er solidt plantet i den jyske muld, men har samtidig et internationalt islæt med b.la. deres svenske afdeling Q-System Sverige AB.”
Med branchens bedste kvalitetskontrol og erfarne personale leveres en gennemprøvet logistik løsning til kunden.

”Vi leverer den rette løsning for kunden, og derfor er vores produkter oftest skræddersyet specielt efter kundens behov” udtaler Nils Otto Jensen. ”Vi har lokal produktion i Midtjylland, og kan levere projektbaserede løsninger til Danmark & udland hurtigt og effektivt”.
På årets messe viser Q-System i år nogle af de spændende projekter som er blevet fremstillet og opført hos kunder gennem de sidste par år.

Q-system ser frem til at møde gamle og nye samarbejdspartnere på messen i Herning, og er at finde i Hal K stand nr. 8320-05.

KONTAKT:

Q-System Danmark

Nils Otto Jensen, Sales & Project Manager

Otto.jensen@q-system.dk

Tlf.: +45 23 21 47 73

Q-System Danmark & Q-System Sverige AB er en privatejet virksomhed med hovedsæde i Galten, Danmark & Vaxjö Sverige og er en af de største producenter og leverandør af rullebaner samt transportbånd. Virksomheden har filialer i Danmark & Sverige samt distribuerer transportløsninger internationalt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her

Q-Transportmateriel A/S ▪ Q-System
Hjaltevej 16, Skovby
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16440973
P nummer: 1001099712

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047