23948sdkhjf

NYHED! Intelligent High Torque batteri momentnøgle fra Desou

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVN Gruppen

AVN Teknik lancerer, på Skandinaviens største Teknologi- og Industrimesse i Messecenter Herning den 5.-7. oktober, en innovativ trådløs High Torque momentnøgle CP8613CQ.

CP8613CQ er en del af Desoutters CP - CP86 serie, der leverer høj performance og præcision til generelle boltbespændinger. 

Stor fleksibilitet

Det trådløst tilsluttede værktøj - er det første på markedet - der er tilgængelig med en App, der giver øjeblikkelig feedback på bespændingen og udførelsen. Det gør, at operatøren bedre kan styre kvalitetsprocessen ude i marken, hvilket øger produktiviteten og reducerer fejlbespændinger.

Ifølge konsulent, Ole Magnus Jensen, så opfylder CP8613CQ momentnøglen kundernes behov for højt drejningsmoment og ydeevne.

Den nye High Torque momentnøgle kombinerer mobiliteten af et batteriværktøj med høj præcision, hvilket gør det let for operatørerne at bespænde bolte hurtigt og korrekt - første gang. Det sparer dyrebar tid og forbedrer produktiviteten on-site.

4 modeller

Den nye CP86-serie består af fire modeller, som leverer drejningsmomentniveauer fra 300 Nm til 8.100 Nm og er velegnet til bespænding i applikationer inden for energi, vind, minedrift, byggeri og jernbaner f.eks. på olie- og gasledninger, vindmøller, tunge entreprenør køretøjer og terrængående udstyr.

Hver model fås også i tre varianter afhængigt af applikationens krav:

Det selvstændige CP86-værktøj og det tilsluttede C samt CQ-varianterne med en CPLinQ-app, der rapporterer om ydeevne, værktøjsvedligeholdelsesstatus og bespændingsrapport. 

Høj nøjagtighed og fremragende mobilitet

CP8613CQ High Torque momentnøglen giver en konstant bespændingshastighed på op til 10 omdrejninger pr. minut, hvilket giver en optimal kontrol og høj præcision med +/- 4 procents nøjagtighed.

Denne høje nøjagtighed sikrer, at bolte strammes korrekt, hvilket forhindrer over- eller understramning og de tilhørende risici for fejl i processen. 

Takket være den nye batterigenerering giver værktøjet også fremragende mobilitet, så operatøren kan arbejde med værktøjet overalt i længere tid - uden at skulle genoplade det. Og da er trådløs CP8613CQ, så er der ikke behov for pumper eller kompressorer, som der er nødvendige med hydraulisk og pneumatisk udstyr.

CPLinQ App

Med App’en CPLinQ ved hånden kan du opnå en fremragende proceskontrol, som giver øjeblikkelig adgang til real-time status for værktøjet og ydelsesdata.

C-varianten har styring af værktøjsstatus, en vedligeholdelsestidslinje og en driftsadvarsel, så operatører kan forudse eventuelle værktøjsproblemer, før de opstår og udføre forebyggende vedligeholdelsestiltag.

På samme måde reducerer Appe’en menneskelige fejl ved drejningsmomentet eller vinkelvalg. CQ-varianten tilbyder en ekstra funktionalitet til dataindsamling og hurtige rapporter.

Det er muligt med dataene opsamlet fra App’en at analysere processen ned til mindste detalje, og derved optimere på hver enkelt bespændingsopgave. 

Langtidsholdbart og kompakt 36V batteri

CP8613CQ High Torque momentnøglen har et langtidsholdbart og kompakt 36V batteri, der giver mulighed for længere brug.

Den høje cyklushastighed på mere end 250 cyklusser pr. opladning er næsten 50% højere sammenlignet med andre værktøjer. Derudover har batteriet en høj afløbskapacitet, der gør det i stand til kontinuerligt at levere det rigtige energiniveau - på det rigtige tidspunkt.

Værktøjet har en høj ydeevne, uden at gå på kompromis med sikkerheden. Beskyttelsesfunktioner inkluderer en anden startknap og drejning med et ergonomisk håndtag, så operatøren kan være sikre på at opnå et godt greb.

 

Mød AVN Gruppen til HI Industri 2021 på stand C2572 i hal C.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVN Gruppen

Dalager 1-5
2605 Brøndby
Danmark
AVN Gruppen

Billeder & videoer

NYHED! Intelligent High Torque batteri momentnøgle fra Desou

Send til en kollega

0.078