23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Design for manufacturing - derfor er det en god idé

Design for manufacturing er en tankegang, der er med til at sikre, at virksomhedernes produktudviklingsafdeling snakker meget bedre sammen med selve produktionen.

I produktionen er det ikke noget sjældent syn, at industriteknikerne ved maskinerne støder på problemer, når designet ikke helt snakker samme sprog som maskinen.

Design for manufacturing er med til at sikre, at disse problemer bliver et langt sjældnere syn.

Hvad menes der med design for manufacturing?
Med design for manufacturing menes der først og fremmest at have produktionen og alle produktets øvrige livscyklusser for øje, imens man designer. Det vil sige, at man under produktudviklingen tager forskellige aspekter af produktionen in mente:

Har de værktøjet til at udføre opgaverne nede på værkstedet? Kan selve maskinerne klare det, man beder dem om i designet? Og hvad med materialerne – kan de holde til at blive boret i og bukket for eksempel?

Tankegangen med design for manufacturing er, at det skal være funktionelt, det skal kunne samles senere hen, og det skal kunne lade sig gøre at bearbejde.

Hvorfor er det så vigtigt?
En vigtig pointe om design for manufacturing er, at det ikke kun handler om, hvorvidt designet kan produceres eller ej. Det handler også om, hvad der kan gøres for at gøre hele produktionen lettere.

Hvis man arbejder med design for manufacturing-tankegangen, er man nemlig med til at lette hele produktionen markant.

I sidste ende er der enormt mange arbejdstimer at spare ved at tænke produktionen ind i designet, og ikke mindst kan det reducere antallet af fejl i produktionen markant.

LÆS HVORDAN DU FÅR IMPLEMENTERET DESIGN FOR MANUFACTURING >>

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

LKG
Lis-Linette Knoth Grand
lkg@edge-team.com

Send til en kollega

0.031