23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flex Trim indleder innovativt samarbejde

Flex Trim tager sammen med DEFX, TMS-AS og Technicon på Road Tour.

Slibeprocesser er ofte en afgørende del af opgaverne i mange industrivirksomheder. Og til trods for at teknologien løber stærkt, er der stadig mange virksomheder som fortsat ikke har automatiseret sine slibeprocesser. Men det, ønsker Flex Trim i samarbejde med Technicon, TMS-AS og DEFX at ændre.

Derfor pakker vi i september bilen med diverse slibematerialer, slibemaskiner samt en Universal Robot og så drager vi ellers på Road tour, hvor vi ønsker at vise omverden hvilke nye løsninger vi har at tilbyde kunderne. I første omgang holder vi "pit-stop" 2 forskellige steder i Danmark, hvor alle interesserede kan komme forbi og se hvad vi kan tilbyde. Går alt som planlagt, er vi i november igen klar på en ny road tour.

Målet for denne Road tour er at vise produktionsvirksomheder en nemmere, bedre og mere enkel slibeløsning. 
Første  "Pit-stop" bliver den 22. september hos Sherwin Williams, Herning og dagen efter er vi at finde hos Gislev Drejeforening, Glamsbjerg. Mere info følger

Denne totalløsning skal gøre det let for kunden:
” Vi ønsker med denne opstilling at vise kunden hvor nemt og ligetil en sådan løsning kan være. Vi er godt klar over, at sådanne løsninger kan virke uoverskuelige og utrolige dyre, men det er det bestemt ikke. Vi laver løsninger til store virksomheder, men Hr. Jensen, som har et mindre produktionsfirma, vil også hurtigt kunne se potentialet i vores løsninger, og med hensyn til prisen vil denne robotkonsultation oftest kunne tjenes hjem inden for et år”. Udtaler Flex Trim´s salgsdirektør Karsten Larsen.

Vi ser fremad….

Den danske økonomi er atter på vej op efter et par hårde Corona-år, men manglen på kvalificerede medarbejdere er desværre skyld i, at flere virksomheder må takke nej til ordrer. Derfor ser vi også automatisering af slibeløsninger som vejen frem. Vi må jo indrømme, at slibning ikke er den mest spændende opgave, og at det ofte indebærer gentagende bevægelser og dermed også er ergonomisk belastende.

Fleksibilitet og omstillingsmulighederne har derfor også været en høj motivationsfaktor for de fire parter. Med totalløsningen opnår man høj omstillingsparathed. Samtidig sikrer løsningen, at flere medarbejdere bliver kompetente robotbrugere, så de varierende slibeopgaver kan klares både mere effektivt og mere skånsomt.

Mange er skærmt og usikre på impleenteringen af robotter, men det er faktisk let.... og det vil vi gerne vise og bevise. Så kom og besøg os - TAG GERNE JERES EMNER MED - og vi vil i samarbejde lave et program som kan slibe jeres emner. 

 • 22. september kl. 10.00- 16.00
  Sherwin Williams
  Nystedvej 5, 7400 Herning
   
 • 23. September kl. 10.00 - 16.00
  Gislev Drejerforretning
  Byvejen 21, 5620 Glamsbjerg

 

Vores samarbejdspartnere har alle, lige som os, mange års erfaringer, og er utrolig stærke på hver sit felt, og derfor ser vi også frem til at kunne tilbyde kunderne automations-løsninger til blandt andet træ-, metal- og kompositindustrien.

 • Flex Trim A/S har mere end 25 års erfaringer inden for slibning. I dag indtager Flex Trim en markedsledende rolle inden for slibeløsninger inden for træ, metal og komposit i hele verden.
 • Technicon A/S er landsdækkende forhandler af et bredt udsnit af de førende robotmærker, herunder bl.a. hele URs ”cobotsfamilie” og et væld af tilhørende modulære soft- og hardwareløsninger – bl.a.  griberløsninger.
 • DEFX hjælper industrien med udvikling og implementering af løsninger indenfor automation, software, hardware, styretavler, Industrial Internet of Things (IIoT) samt digitalisering af systemer og produktionsprocesser. Hertil løsninger, der involverer brugen af robotter samt dataopsamling og programmering af PLC, motion, inspektion og visualisering. DEFX er ligeledes kendt som en stærk international servicepartner indenfor industriel automation.
 • TMS-AS er vant til pragmatisk og resultatskabende automationssamarbejde mellem industrikunder og automationshuse. TMS er kunderne garant for at den samlede løsning fungerer. TMS er dermed single point of entry for de virksomheder, der ønsker at opnå markante gevinster ved at automatisere. 
   

Kontaktoplysninger:

·         Managing Director Anne Bjerre Larsen, Flex Trim A/S, abl@flex-trim.com, 9676 3426

·         CEO Lars Bruhn, TMS-AS, lb@tma-as.dk, 2670 1054

·         Channel Sales Manager Henrik Christensen, Technicon A/S,  hch@tehnicon.dk, 4280 4455

·         Dir. Steffan Cidlik, DEFX, shc@defx.dk 4047 1987

Flex-Trim A/S
Hedelund 28, Glyngøre
7870 Roslev
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24210944
P nummer: 1007269001

Kontaktperson

Anne Bjerre Larsen
Direktør
+45 96763426 abl@flex-trim.com

Send til en kollega

0.067