23948sdkhjf

Wind Energy Denmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af DiaLabXpo

WIND ENERGY DENMARK er et eksklusivt samlingssted for hele vindsektoren.

Wind Denmark, Dansk Forskningskonsortium for Vindenergi og Energy Cluster Denmark organiserer tilsammen WIND ENERGY DENMARK med fokus på, at Danmark har behov for et stærkt netværksevent, hvor der kan diskuteres vindteknologi og udvikling af værdikæden samt skabes forbindelse mellem forskning og industri.

Konferencen, der afholdes på hi Tech & Industry Scandinavia, tilbyder exceptionelt gode netværksmuligheder, hvor det vil være muligt at møde et stærkt netværk af nøgleinteressenter inden for vindsektoren, som sammen kan forme og skabe fremtiden for vindteknologi og forretningsudvikling. Konferencen repræsenterer hele værdikæden fra globale markedsledere og leverandører til forskningsinstitutioner, og du vil dermed have mulighed for at møde din næste kunde, forretningspartner, teknologipartner og dine kunders kunder, for de vil alle sammen være til stede.

I år har WIND ENERGY DENMARK et særligt fokus på det massive forretningspotentiale, den globale grønne omstilling har for vindsektoren og danske virksomheder. Vindenergi spiller en essentiel rolle i at løse de globale klimaudfordringer, og det åbner for gigantiske vækstpotentialer for den danske værdikæde og tydeliggør behovet for teknologisk udvikling og innovation.

For at Danmark skal udnytte potentialet i den globale grønne omstilling og indfrielsen af de ambitiøse klimamål, er det nødvendigt at udvikle et globalt footprint, se mulighederne i teknologisk udvikling og innovation og skabe nye relationer. Det kræver, at vi tør gentænke den måde, vi driver forretning på i dag, og det tager WIND ENERGY DENMARK fat på.

WIND ENERGY DENMARK er derfor både platformen for dig, som ønsker at udforske mulighederne inden for vind som et nyt forretningsområde, for dig som vil bringe konkrete løsninger på bordet, finde et match til din produktidé eller opdage, at vindsektoren har en udfordring, hvor du har løsningen. Mulighederne er mange – alt det kræver er, at du er der.

WIND ENERGY DENMARK 2021 finder sted den 5. oktober 2021 fra 9:00 – 17:00 i MCH Messecenter Herning. Med en heldagskonference og udstilling sætter eventet skarpt fokus på den teknologiske udvikling, vindens rolle i den grønne omstilling og den danske værdikædes vækstpotentiale.

Læs mere om WIND ENERGY DENMARK 2021 på: www.windenergydenmark.dk


WIND ENERGY DENMARK er organiseret af:
Wind Denmark
Wind Denmark repræsenterer ca. 2.700 medlemmer i den danske vindsektor – både nogle af verdens ledende vindmølleproducenter, leverandørvirksomheder, vindmølleejere og privatpersoner, der støtter op om vindenergi. Som brancheforening taler vi på vegne af vindsektorens 33.000 ansatte og 30.000 vindmølleejere, og vi arbejder dedikeret for, at vores medlemmer har de bedste rammer og muligheder for at udvikle, opstille, producere, levere og sælge vindenergi.

Dansk Forskningskonsortium for Vindenergi
Dansk Forskningskonsortium for Vindenergi er et samarbejde mellem Danmarks Tekniske Universitet, Aalborg Universitet, Aarhus Universitet, Syddansk Universitet, FORCE Technology, DELTA og DHI, der tilsammen arbejder for at styrke udviklingen af forskning og kompetencer på vindenergiområdet i Danmark.

Energy Cluster Denmark
Energy Cluster Denmark er Danmarks klyngeorganisation og innovationsnetværk for energiproduktion, som arbejder for at videreudvikle det danske energisystem og hjælper med at facilitere og fundraise konkrete innovationsaktiviteter og innovationsprojekter, der altid involverer partnerskaber mellem små og mellemstore virksomheder, markedsledende virksomheder og førerende forsknings- og videninstitutioner.

For yderligere information kontakt:
Anders Mika Dalegaard
Afdelingschef, medlemskab, aktiviteter og netværk
Amd@winddenmark.dk
+45 6139 4393

Medlemsnyhed

Indrykket af
DiaLabXpo

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
DiaLabXpo

Send til en kollega

0.062