23948sdkhjf

Bedre slibeløsninger med robotter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Technicon ApS

Mød Technicon d. 22 og 23. september

I disse dage er Technicon på road tour hvor man kan opleve, hvordan fleksible, sikre og stabile såkaldte ”cobots” effektivt er i stand til at håndtere en række af de udfordrende opgaver og funktioner, der er forbundet med pre- og postprocesserne inden for overfladebehandling.

Det er gratis at deltage i arrangementerne, der viser hvordan fleksibel automation sikrer fremstillingsvirksomheder bedre, nemmere og enklere slibeløsninger i høj kvalitet.

Arrangementet er målrettet virksomheder, der har overflade- og slibeprocesser med træ, metal og komposit.

Cobots er skabt til at arbejde ved siden af og sammen med øvrige medarbejdere. Gæster kan i praksis se forskellige slibeopgaver på dagen, og opleve hvilke muligheder der kan være for at få gavn af de nye små robotter.

 

Den 22 september kl. 10.00-16.00 kan man hos Sherwin-Williams, som er gået sammen med Flex Trim, DEFX, TMS-AS og Technicon om arrangementet, opleve en demonstration på hvordan man enkelt og nemt opnår ensartet slibning og mellemslibning af alle type overflader og konturer.
De har til dagen lejet et stort festtelt, mens en lejet pølsevogn sikrer, at gæsterne ikke går derfra på tom mave. Det er gratis at deltage, og adressen er Nystedvej 5, 7400 Herning.

 

Den 23. september kl. 10.00 - 16.00 kan man I Glamsbjerg opleve Technicon, Flex Trim, DEFX, TMS-AS præsentere brugervenlige løsninger inden for slibning. Det er gratis at deltage, og man møder bare op på adressen Byvejen 21, 5620 Glamsbjerg.

 

Ønsker I bedre indblik i hvordan man opnår klare gevinster med fleksibel automation, så kontakt Channel Sales Manager Henrik Christensen, Technicon A/S 

 

Kontaktoplysninger:

Channel Sales Manager Henrik Christensen, Technicon A/S,
hch@technicon.dk, 4280 4455

Medlemsnyhed

Indrykket af
Technicon ApS

Sjællandsvej 19
9500 Hobro
Danmark
Technicon ApS

Send til en kollega

0.141