23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom og hør om vores 2-komponente blandesystemer på hi 2021

Det sker, når scanOtech og SAMES KREMLIN udstiller på hi Tech & Industry Scandinavia i Herning den 5.-7. oktober 2021.

Her vil vi bl.a. fortælle om vores 2-komponente blandesystemer, som vores kunder har så gode erfaringer med.

Særligt når der er mange farver/baser med forskelligt blandingsforhold, er blandingssystemerne effektive, fordi du kan indstille præcise programmer for, hvordan hærder og farver/base skal blandes. Det gør både, at din overflade får en bedre finish, og du kun blander den maling, du har brug for. Sidstnævnte er både godt for miljøet og budgettet. For udover at du ikke blander mere maling, end du har brug for, slipper du også for at betale for at skaffe den overflødige maling af vejen.

Vores 2-k Cyclomix program har nu for alvor slået igennem, og de senere år har vi brugt dem i mange af vores kunders projekter.  De erfaringer deler vi gerne med dig på messen, hvor mere end 500 udstiller.

Vi kan sikkert også finde en god løsning til dig.

Om os

scanOtech og SAMES KREMLINs historie går tilbage til 1924, hvor SAMES KREMLIN blev etableret. Undervejs i historien har danske scanOtech været datterselskab og er nu distributør og partner. Vi tilbyder et komplet program af manuelle og automatiske udstyr og anlæg til ekstrusion og sprøjtning af organisk –og vandfortyndbare materialer, lim, emajler, mastik etc.

Derfor får du knap 100 års erfaring serveret, når du besøger vores stand på messen. 

Scanotech ApS
Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21416509
P nummer: 1005166267

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047