23948sdkhjf

Technor sørger for bedre arbejdsmiljø!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Technor ApS

På rekordtid sikre Technor bedre arbejdsmiljø hos Vand & Tekniks nye produktionshal.

Hos Vand og Teknik i Brabrand, har Technor været leverandør af et nyt svejserøgsudsugning- og slibestøvsudsugningsanlæg, til deres nye produktionshal. Ved de forskellige arbejdsprocesser, er der blevet sat fokus på punktudsugning, så det forurening som opstår på udviklingsstederne, bliver fjernet hurtigst muligt inden det spredes. 

Ydermere er der fokus på rumudsugning, som skal bort suge den forurening, som slipper forbi punktudsugningen. Alt dette gør at et sundt og godt arbejdsmiljø altid er tilstede.

De nye anlæg er udstyret med frekvensregulering, som er med til at sikre maksimale energibesparelser ved behovstyret udsugning. Ventilationsanlægget har varmegenvinding, som er med til at skabe et bedre indeklima for de ansatte gennem frisk opvarmet erstatningsluft.

Et anlæg med varmegenvinding er mere anvanceret, men er samtidig et smart og effektivt anlæg. Det suger den varme luft ud fra hallen, og erstatter den med frisk og varm luft udefra og undgår derved at tabe varmeernergien.

 Technor har leveret anlægget til en tilfreds kunde, som fremhæves gennem nedenstående udtalelse fra Bjarke Busk Pedersen – produktionschef hos Vand og Teknik:


”Vi har med Technor som leverandør fået projekteret, leveret og indkørt udsugningsanlæg til vores nye domicil i Brabrand. På trods af stram tidsplan og en hektisk indflytningsperiode har projektet holdt tidsplanen. Der har været et fint samarbejde om de ting som er kommet frem ifbm. Ibrugtagning og indkøring, så de er blevet tilpasset og justeret – så vi nu står med et det anlæg vi ønskede. Effektivt, simpelt at anvende og en kvalitet i installationen.”

Medlemsnyhed

Indrykket af
Technor ApS

Sjællandsvej 22
9500 Hobro
Danmark
Technor ApS

Send til en kollega

0.062