23948sdkhjf

Robotautomatiseret bearbejdningscenter hos LPM

| Medlemsnyhed | Indrykket af QRS A/S

LPM Production A/S har altid haft stort fokus på kompetence- og produktionsudvikling, og er, blandt andet på grund af robotløsninger som denne, QRS netop har leveret, yderst konkurrencedygtige, også på prisen i det globale marked.

LPM Production A/S er specialiseret i komponentproduktion i en bred vifte af metal og plast. Virksomhedens kompetencer omfatter blandt andet Langdrejning, automatdrejning, 5-akset bearbejdning og 3D opmåling.

QRS har leveret et robotstyret CNC bearbejdningscenter til LPM Production A/S i samarbejde med Masentia, som du kan se i videoen her på siden. 

Robotcellen er udstyret med en 120 Kg. KUKA robot, der håndterer emner ved en Matsuura MAM72-35V CNC-maskine. Robotten henter råemner fra en Kardex Remstar reol, og placerer dem i en spændestation, der spænder råemnet fast i en skruestik. Robotten skifter herefter griber, så den kan samle skruestikken op, med emnet fastspændt på, og lade CNC-maskinen.

Når emnet er færdigbearbejdet på den ene side, aflader robotten CNC-maskinen, vender emnet om og lader igen maskinen, så emnet kan færdigbearbejdes. Herefter hentes det færdige emne og bringes til spændestationen, hvor skruestikken løsnes, så robotten kan samle emnet op, og placere det i en ultralydsvasker. Efter vask samles emnet igen op, føres hen i en vakuumtørrer, og aflægges til sidst på en hylde i Kardex reolen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
QRS A/S

Damsbovej 19
5492 Vissenbjerg
Danmark
QRS A/S

Billeder & videoer

QRS Quality Robot Systems, Robotautomation, Robot, CNC, Robotautomatiseret bearbejdningscenterQRS Quality Robot Systems, Robotautomation, Robot, CNC, Robotautomatiseret bearbejdningscenterQRS Quality Robot Systems, Robotautomation, Robot, CNC, Robotautomatiseret bearbejdningscenter

Send til en kollega

0.08