23948sdkhjf

Gibotech inviterer til Åbent Hus sammen med Omron og Schunk

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Gør din produktion konkurrencedygtig med cobots og mobile robotter

Gibotech, Omron og Schunk inviterer til Åbent Hus om fleksibel produktion fredag den 17. september kl. 9.00-13.00 hos Gibotech på Datavej 15 i Odense.

Til arrangementet bliver gæsterne præsenteret for konkrete kundecases og de nyeste teknologier indenfor fleksibel produktion. Samtidig får de mulighed for at diskutere deres konkrete produktionsudfordringer med automationseksperter fra både Gibotech, Omron og Schunk, så de forhåbentlig går hjem med ny inspiration til at gøre deres produktion endnu mere konkurrencedygtig.

- Forbrugernes købsmønstre ændrer sig, og produkternes levetid bliver kortere og kortere. Det betyder, at produktionsvirksomheder i stigende grad skal kunne håndtere hyppige design- og produktændringer, individuelle tilpasninger samt små seriestørrelser. Her er kombinationen af cobots og mobile robotter en afgørende komponent i udviklingen af fremtidens løsninger til den fleksible produktion, siger Kenneth Pedersen, Product Manager Automation i Gibotech.

Hurtig og simpel robotimplementering
Gibotech udnyttede nedlukningen i 2020 til at udvikle et nyt koncept, der samler og dokumenterer virksomhedens tidligere løsninger under navnet GiboSmartSolutions. Løsningerne dækker primært industriløsninger, og mange af dem er baseret på en modultankegang, så man kan købe en enkelt robotcelle eller sætte flere moduler sammen til en samlet løsning, fx med eller uden mobil robot eller CNC maskine.

De løsninger som gæsterne til Åbent Hus vil kunne opleve er netop GiboSmartSolutions, og en af dem er GiboCobotFlex, der kombinerer en kollaborativ robots simple programmering med høj fleksibilitetsgrad og mange anvendelsesmuligheder.

- GiboCobotFlex er designet til at dække et bredt område af opgaver fra maskinbetjening over montage til palletering, etc. Kernen i løsningen ligger i den mobile vogn, der let kan flyttes rundt, så det faktisk bliver det valgte udstyr, eller EoAT, der definerer opgaven, lyder der fra Kenneth Pedersen

Udover GiboSmartSolutions er der mulighed for at opleve live demoer af robotter og automatiseringsløsninger til intern transport, bin-picking, maskinbetjening og meget mere. Der vil dagen igennem være mulighed for at vende konkrete udfordringer med eksperter fra både Gibotech, Omron og Schunk. Dagen slutter med netværk og frokost.

Tilmeld dig her

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062