23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Endnu en CNC-maskine ser dagens lys hos RG Rom Gummi

Sådan så det ud, da RG Rom Gummi i sidste uge modtog vores nye, Doosan DNM 750L II, CNC-fræser.

Den vestjyske gummi, - plast og skumproducent har hen over sommeren opgraderet produktionen med fem nye maskiner til deres nye og moderne maskinværksted. En af de fem maskiner er den nye Doosan DNM 750L II CNC-fræser der øger kapaciteten for virksomhedens to nuværende CNC-fræsere.

RG Rom Gummi har allerede taget maskinen i brug, og er glade for endelig at have fået den ind i produktionen.

Se flere billeder af maskinen her. 

Selvom virksomheden i forvejen har to CNC-fræsere, giver den nye en større kapacitet, som virksomheden hidtil godt kunne havde brugt. Maskinen kan håndtere emner op til 2.160mm i længden, også kaldet x-akse vandring. RG Rom Gummi bruger bl.a. deres CNC-fræsere til fremstilling af skum- og plastemner eller støbeforme til ders egen formpresningsafdeling.

Følg med på vores LinkedIn, hvor vi inden længe vil vise billeder og fortælle om de andre nye maskiner vi har fået til vores maskinværksted.

RG Rom Gummi A/S er førende dansk producerende gummileverandør til alle indsutrier. Virksomhedens alsidige og moderne produktionsfaciliteter i Lemvig gør, at de både kan producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, hurtigt og effektivt. 

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

SY
Søren Ydesen
Marketingansvarlig
+45 9339 4033 sy@romgummi.dk

Send til en kollega

0.047