23948sdkhjf

Autodesk Inventor Videregående Kursus hos Invent A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Invent A/S

Inventor videregående er det næste naturlige step for dig, som har været på et grundlæggende kursus.

På kurset præsenteres du for nye muligheder og værktøjer, som du vil komme til at benytte dig af i fremtiden, for at opbygge sunde modeller samt teste på modellerne.

Kurset henvender sig til brugere, som har arbejdet regelmæssigt med Inventor i nogle måneder. Du har en god rutine, når du konstruerer parter og samlinger, og du føler dig klar til at lære mere nu.

Målet med kurset er at give dig overblik over de mange intelligente værktøjer, der findes i Inventor, og at lære dig at genbruge dine konstruktioner i langt højere grad. Du vil lære at teste din konstruktions holdbarhed, så du har sikkerhed for, at kvaliteten af dine konstruktioner og dokumentation fortsat er høj.

Du får bygget et vigtigt lag af viden ovenpå din solide grundviden, som med det samme vil forøge den hastighed, du kan konstruere med. Du vil være i stand til at konstruere med højt niveau af kvalitet, i både 2D og 3D. Du vil lære at sikre dig, at konstruktionen fungerer efter hensigten.
Dette gælder både, hvis du f.eks. skal generere flere varianter af den samme konstruktion, eller når du skal teste på bevægelse, hvis du arbejder med dynamiske samlinger. Du vil være i stand til at bygge såkaldte digitale prototyper, som testes inden de bliver sendt i produktion, så fatale fejl ikke opstår.

Indhold

  • Udvidede 3D operationer
  • Konstruktionsoverfladers mulighederParametri 
  • 3D skitser
  • Målsætning i emne (GPS målsætning)
  • Materiale styring
  • Importere filer fra andre tegnesystemer eks. AutoCAD, Solidworks o.lign
  • Pladekonstruktion
  • Share View (nem måde at kommunikere med kunder, leverandør o.lign)
  • Frame Generator

Kurset baseres på InventorBogen. Kurset veksler mellem teoretisk gennemgang og praktiske øvelser. Undervejs sørger underviseren for, at du er på rette spor og retter eventuelle uhensigtsmæssigheder løbende.

Forudsætning for deltagelse: du skal have gennemgået et grundkursus og konstrueret i Inventor regelmæssigt igennem noget tid.

Der er 30 dages fri support efter kurset i relation til det underviste materiale. På den måde er vi sikre på at du kommer bedst mulig i gang med dine nye teknikker og værktøjer. Denne support skal foregå via support@invent.dk.

Varighed: 3 dage. 

Næste kursus: 12. - 14. oktober. 

Læs mere- og tilmeld dig Inventor Videregående kurset her. 

Har du spørgsmål- eller vil du vide mere? 
Så er du altid velkommen til at tage kontakt til vores kursusansvarlige Amalie. Hun vil med glæde hjælpe dig.  Kontakt Amalie på tlf. +45 7879 9372 eller mail amalie@invent.dk. Hun glæder sig til at høre fra dig! 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Invent A/S

Ursusvej 3
8464 Galten
Danmark
Invent A/S

Send til en kollega

0.079