23948sdkhjf

Vil du lære grundprincipperne i Autodesk Inventor?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Invent A/S

Deltag på vores Grundkursus og få opbygget et solidt grundlag for at anvende Inventor programmet hensigtsmæssigt

Dette kursus henvender sig til helt nye brugere, som ikke før har arbejdet med Inventor.

Efter en grundlæggende introduktion til Autodesk Inventor,
vil kursisten få viden om blandt andet konstruktion af emner, parametri, arbejdsplaner og samlings-konstruktioner i Autodesk Inventor.

Du vil få opbygget et solidt grundlag for at anvende Inventor programmet hensigtsmæssigt. Du lærer at forstå tankegangen i at konstruere i 3D, og du kan konstruere dine første samlinger med parter samt tilhørende dokumentation efter endt kursus.

Målet med kurset er at give dig en sikker fornemmelse for, hvordan 3D programmet fungerer, og at sætte dig i stand til at vælge de korrekte templates afhængig af opgaven. Du vil kende de grundlæggende og særdeles vigtige grundprincipper for intelligent opbyggede parter og samlinger med tilhørende dokumentation.

Kurset baseres på InventorBogen. Kurset veksler mellem teoretisk gennemgang og praktiske øvelser. Undervejs sørger underviseren for, at du er på rette spor og retter eventuelle uhensigtsmæssigheder løbende.
Du får på kurset dit eget sæt bøger! 

Forudsætning for deltagelse: du har et grundlæggende kendskab til Windows på brugerniveau, samt tegnings- og konstruktionsforståelse. Du behøver ikke at kende Inventor på forhånd, men det er en fordel, at du er vant til at læse produktionstegninger, og at du kender til konstruktioner inden for f.eks. maskin- og design.

Varighed: 3 dage.
Næste kursus afholdes: 27. - 29. september. 

Der er 30 dages fri support efter kurset i relation til det underviste materiale. På den måde er vi sikre på at du kommer bedst mulig i gang med dine nye teknikker og værktøjer. Denne support skal foregå via support@invent.dk.

Læs mere- og tilmeld dig her.

Har du spørgsmål- eller vil du vide endnu mere? 
Så er du altid velkommen til at tage kontakt til vores kursusansvarlige Amalie. Hun vil med glæde hjælpe dig.  Kontakt Amalie på tlf. +45 7879 9372 eller mail amalie@invent.dk. Hun glæder sig til at høre fra dig! 
Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Invent A/S

Ursusvej 3
8464 Galten
Danmark
Invent A/S

Send til en kollega

0.063