23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Peter Knudsen har 10 års jubilæum i QRS

Salgsingeniør, Peter Knudsen, kan i dag fejre 10 års jubilæum i QRS, da han 1. september 2011 blev ansat som fejedreng i en alder af 14 år.

Peter Knudsen, der er Salgsingeniør  i QRS, kan i en alder af 24 år allerede prale af et 10 års jubilæum. Da han var 14 år, blev han nemlig ansat som fejedreng, og passede troligt sit fritidsjob. I skoleferierne tilbragte han endnu mere tid i virksomheden, og hjalp både Montageafdelingen og Maskinværkstedet med småopgaver udover at passe gulvet. 

Da han afsluttede folkeskolen fandt han vej til Odense Teknisk Gymnasium, hvor han valgte Teknologi- og Designlinjen, og i valgfaget, Maskin, stiftede han bekendtskab med programmet Inventor.

Den dygtige Konstruktionsafdeling i QRS benytter til dagligt Inventor, hvor robotcellerne tager form. Så da Peter havde fået smag for programmet i løbet af sit valgfag, var det oplagt at lære mere om det ved hjælp af kollegaerne i Konstruktionsafdelingen. 

Da Peter afsluttede sin gymnasieuddannelse, valgte han at tage et sabbatår, og blev godt skolet i Inventor ved at tilbringe mange timer bag skærmen. Han fortsatte ufortrødent sideløbende med sin diplomuddannelse som Maskiningeniør, som han startede på efter sit sabbatår. 

3,5 år senere var Peter færdiguddannet, og blev officielt fastansat tilbage i februar 2020 som Salgsingeniør. 

QRS A/S
Damsbovej 19
5492 Vissenbjerg
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28686420
P nummer: 1011273617

Send til en kollega

0.047