23948sdkhjf

Alle slags kabler og konnektorer til ”gør-det-selv” virksomh

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Følsgaard A/S

til ”gør-det-selv” virksomheder

Hans Følsgaard A/S tilbyder et ekstremt bredt program af råkabler i alle udformning samt konkurrencedygtige industrielle konnektorer til virksomheder, der selv vil konfektionere kabler

 Selv om Hans Følsgaard i stigende grad og mængder leverer konfektionerede og kundespecifikke kabelløsninger til en lang række kunder inden for industrien, til telecom- og energisegmenterne og til maskinbranchen, så er der fortsat mange virksomheder, der selv ønsker at konfektionere og terminere deres kabler.

Til de formål tilbyder Hans Følsgaard A/S et nærmest uendeligt program af råkabler, der spænder fra nogle få volt op til 500 kilovolt. Kablerne kan leveres med kapper i alle tænkelige kunststoffer til brug i forskellige miljøer og til forskellige branchekrav. Visse af kabeltyperne tåler temperaturer op til 500°C, mens andre tåler ned til -180°C.

Ud over det omfattende program af råkabler tilbyder Følsgaard også et heldækkende udvalg af industrikonnektorer, alle med fuld kompatibilitet med mange industrielle standardtyper. Det er altså konnektorer, der pin for pin og i fysisk udformning kan erstatte andre industrikonnektorer med en fuldt ud lige så høj kvalitet – men oftest til en mere konkurrencedygtig pris.

Både råkabler og industrikonnektorer er et oplagt valg for virksomheder, som ser en teknisk eller prismæssig fordel i at fremstille egne, konfektionerede og terminerede kabler in-house med support fra Hans Følsgaards effektive logistik og store lager.

 Hør mere om Hans Følsgaards store udbud af råkabler og konkurrencedygtige konnektorer på HI Tech & Industri på stand G-5640.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Danmark
Hans Følsgaard A/S

Send til en kollega

0.07