23948sdkhjf

CO2 overvågning i mødelokaler og klasseværelser

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

Smitterisikoen øges generelt med CO2 niveauet, derfor hjælper denne lampe med advarselslys virksomhederne og skolerne med at opretholde et sundt og sygdomsfrit miljø.

Lukkede rum uden ventilation kan ved møder tit opnå for høje niveauer af CO2 og aerosoler, der kan bære på Corona og/eller influenza virus. WERMA trafiklyset viser niveauet og giver alarm, når det er for højt.
Med dette trafiklys fra WERMA kan den aktuelle kuldioxidkoncentration i rumluften måles og vises tydeligt ved hjælp af de tre trafiklysfarver.

Systemet viser ved hjælp af lysende lamper koncentrationen af CO2 i rummets luft, hvor GRØN indikerer, at rumluften er OK, GUL indikerer, at man bør lufte ud, RØD indikerer, at det er nødvendigt med ventilation, blinkende RØDT viser, at ventilation med frisk luft er presserende nødvendigt.

Man undgår høje kuldioxid- og aerosolkoncentrationer i lukkede rum ved hjælp af pålidelige påmindelser om regelmæssig ventilation, og derved sikres en hygiejnisk og produktivitetsvenlig indeluft, som betyder mere sikkerhed for medarbejdere og kunder.

Typisk anvendelse
CO2-trafiklyset er ideelt til alle rum, hvor folk opholder sig længe og regelmæssigt, såsom offentlige bygninger, restauranter, butikker, medicinsk praksis, universiteter, skoler eller åbne kontorer.

Installation
CO2-trafiklyset kan opsættes hurtigt og nemt takket være plug & play og er straks klar til brug. Strømtilslutning sker via den medfølgende strømforsyningsenhed, der tilsluttes et almindeligt 230V stik.

Funktioner
Klare informationer om CO2-koncentrationen i rummet.
Trafiklyset lyser grønt (<= 1.000 ppm *)
Trafiklyset lyser gult (> 1.000 - 2...000 ppm)
Trafiklyset lyser rødt (> 2.000 ppm)
Trafiklyset blinker rødt (> 3.000 ppm)
* (ppm = dele pr. million, dvs. volumendele pr. million volumen)

Vil du vide mere, så kontakt vor produktchef Brian Ziegler på tlf. 60208040 eller mail: bz@robotech.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109