23948sdkhjf

Tre nye elektrikere er klar til karrierens næste skridt

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

I august kan EL:CON ønske tillykke til tre lærlinge, der med et svendebrev i hånden nu kan kalde sig udlærte elektrikere.

Noget af det, de nye elektrikere fremhæver fra læretiden i EL:CON, er de mange gode kolleger. Lasse Holdt Toftvang, der har arbejdet med service og entreprise i EL:CON Storkøbenhavn, har især sat pris på den rumlighed, han har mødt. ”Folk er rigtig gode til at spørge ind og lytte - både til det faglige og personlige. Og så er det fedt at have så stort et bagland, som man har i en virksomhed af den her størrelse. Det giver mange muligheder”, siger Lasse.

Også Birgitte Brendstrup, der er udlært fra EL:CON Viborg, mener, at det gode team er et klart plus. ”Folk vil gerne lære fra sig, og der er blevet lyttet til, hvad jeg gerne ville prøve”, fortæller Birgitte, der i sin læretid har prøvet kræfter med service og med industriprojekter såsom opbygningen af Karup Kartoffelmelsfabrik. Hun føler sig derfor godt klædt på til at tage næste skridt i karrieren som udlært elektriker.

Stort tillykke med svendebrevet til:

  • Birgitte Brendstrup Jensen
  • Lasse Holdt Toftvang
  • Mikkel Alf Christiansen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.062