23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Styring og eksekvering af projekter til medicinalindustrien

Foto: GettyImages

TECHPARTNERS har nu i 3 år drevet internationale projekter for udstyrsproducent til medicinalindustrien. Projekterne udføres i henhold til GAMP-5 og Prince2 i en Stage Gate model. Der er tale om avanceret udstyr til inspektion af vacciner og medicin i både væsker og fast form.

Vi overtager ansvar for projektet i sidste del af salgsfasen, hvor ordre bekræftes. Derefter forestår vi den komplette eksekvering af hele projektet frem til idriftsætning hos kunden.

I første fase etableres projektorganisation samtidig med, at projekt- og ressourceplaner udarbejdes, og når de økonomiske estimater foreligger indkalder vi til styregruppemøde, hvor grundlaget fremlægges for ledelsen til godkendelse. Vi arbejder altid meget tæt sammen med teamet og ønsker selv at have ”hands on”. Vores arbejde udføres efter nedenstående model, hvor der konstant i projektforløbet, styres, justeres og forbedres, for så at planlægge, uddelegere og overvåge.

I hele perioden rapporteres løbende til ledelse og øvrige interessenter, alt ef­ter ønsker og krav fra virksomheden. Samtidig med projektarbejdet, styres udarbejdelse af dokumentationen, hvilket er en meget omfattende og krævende proces, med verificering af User requirements, udarbejdelse af test procedurer og slut test hos kunden.

Techpartners ApS
Kronhjorten 192
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37234869
P nummer: 1020903305

Kontaktperson

Send til en kollega

0.093