23948sdkhjf

Nyt Inocoat™ Pulverudstyrs program fra Sames Kremlin

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanotech ApS

Signaturen for denne nye serie er TEC 5 -teknologien, der sætter nye standarder for den elektrostatiske ydeevne. Den nye højspændingskaskade og control loop system forbedrer omgrebseffekten og indtrængningen i vanskelige områder på samme tid.

Inocoat-serien tilbyder nye manuelle og automatiske pistoler, nye kontrolmoduler og den nye generation af elektrostatiske enheder samt nye travers robotter, Power beholdere og kontrolenheder.

Det automatiske produktprogram er baseret på en fælles kerne kaldet Inogun A. Udstyret med de samme elektrostatiske komponenter som den manuelle Inogun M, er de største kundefordele ved denne serie pulverbesparelser og en reduceret procestid, hvilket betyder tidsbesparelser.

Det kan styres af en Inobox, med indbygget display grænseflade eller med Inocontroller, dedikeret til automatiseret processtyring og ekstern data kommunikation.

scanOtech, partner og autoriseret distributør for SAMES KREMLIN tilbyder et komplet program af manuelle og automatiske sprøjteudstyr og anlæg til ekstrusion og sprøjtning af organisk –og vandfortyndbare materialer, lim, emajler, mastik etc.

Når De vælger scanOtech som Deres samarbejdspartner så er De sikret udstyr og kvalitet i topklasse, gennemgribende Know-How indenfor overfladebehandling, professionel og hurtig service samt reservedele fra dag til dag.

SAMES KREMLIN er kendt for sin kvalitet og inovative teknologi og har en energisk forskning og udviklingspolitik som løbende leverer højteknologiske og gennemtænkte løsninger til metal, træ, plast og automobil industrien.

Kontakt scanOtech allerede i dag via mail: info@scanotech.dk

eller ring telf: +45 56 27 50 00 hvis De har brug for hjælp med valg af udstyr.

scanOtech har engagerede, veluddannede og kompetente medarbejdere som vil hjælpe Dem med at finde den bedste løsning til Deres overflade.

                                               De mærker forskellen - også efter handlen

                                                               Saml | Beskyt | Forskøn

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanotech ApS

Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Danmark
Scanotech ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063