23948sdkhjf

Mød Olet Industrigummi A/S på HI-messen stand J 7110

| Medlemsnyhed | Indrykket af Olet Industrigummi A/S

Både nye og eksisterende kunder kan møde Olet Industrigummi A/S på HI-messen, som fremstiller tekniske gummiemner til industrien.

Fra den 5. - 7. oktober 2021 vil Olet Industrigummi A/S være at finde på stand J7110.

Vi vil altid have kaffe på kanden og ser frem til at møde kunderne og få en god snak om hvilke muligheder der er for fremstilling af kundedesignede gummiemner til nye projekter.

Olet Industrigummi A/S ligger i Vejen og fremstiller gummiemner til mange forskellige industrier bl.a. maskin-, landbrug- fødevare-, elektronik- og offshore industrien. En stor del af vores produktion er gummi/metal-emner hvor gummiet bliver vulkaniseret fast på metaldele, derfor har vi egen sandblæserafdeling, så vi sikrer os en god vedhæftning mellem gummi og metal.

Eftersom vi både har sprøjtestøbe-, transfer- og kompressionsafdeling sikrer vi at alle typer gummiemner fremstilles mest optimalt. Den mest automatiske proces er sprøjtestøbning af gummiemner, som giver lave emnepriser. Transferstøbning anvendes til mindre emner med kompliceret geometri, det er en mere manuel proces og formpriserne er billigere end til sprøjtestøbning. Kompressionsstøbning er den mest manuelle proces til større og simplere emner. Alle tre metoder bruges både til gummi- og gummi/metalemner.

Vi sætter os ind i hvilke krav kunden har til gummiemnet og vejleder gerne i designet samt valg af gummitype, så emnet får den mest optimale funktion. Derefter ønsker vi gerne tegninger tilsendt, så vi kan sende et samlet tilbud et værktøj og emnepriser. Skal der vulkaniseres metal sammen med gummiet, så tilbyder vi gerne systemleverancer, hvor vi står for indkøb af metallet.

Vi gælder os til at møde nye som gamle kunder. Gratis billet kan fås ved henvendelse til Dorthe

Kan du ikke vente til HI-messen er du altid velkommen til at kontakte Dorthe L. Frederiksen eller på tlf. 7696 3084 for at få et tilbud på et gummiemne til dit nye projekt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Olet Industrigummi A/S

Vinkelvej 3
6600 Vejen
Danmark
Olet Industrigummi A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079