23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kyocera Unimerco inviterer til KYOTECH-seminar

Onsdag 10. november 2021 afholdes seminaret KYOTECH, som henvender sig til professionelle og beslutningstagere inden for den spåntagende industri.

Denne gang er temaet bearbejdning af aluminium og rustfrit stål. Seminaret vil både indeholde en teoretisk og en praktisk del, med live-demonstrationer i Kyocera Unimercos eget TestCenter i Sunds ved Herning. Seminaret er gratis og er målrettet til dig, som professionelt arbejder med spåntagning og produktion inden for metalindustrien.

I løbet af dagen vil der blive gennemført en række spændende værktøjsdemonstrationer inden for boring og fræsning i de nævnte materialetyper, men også en enkelt i titanium. Du kan blandt andet opleve Danmarks-nyheden GammaDrill, som er et fantastisk effektivt bor til aluminium – MHF Boost til stål, som er nyeste generation af High Feed-fræsere, med Ap op til 2,5 mm - men også ekstrem højhastighedsfræsning med Kyocera Unimercos MFAH-planfræser.

KYOTECH-seminaret er en spændende mulighed for dig, som ønsker at få optimalt udbytte af dine værktøjer, og sikre bearbejdningsprocessen er så optimal som mulig. På seminaret får du rig mulighed for at stille spørgsmål og udveksle erfaringer og problemstillinger på tværs af øvrige deltagere, samt Kyocera Unimercos specialister.

Tilmeld dig KYOTECH-seminaret eller læs mere her.

Kyocera Unimerco Tooling A/S
Drejervej 2
7451 Sunds
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21126543
P nummer: 1000515919

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063