23948sdkhjf

Teknisk glas er tilpasset din forretning.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mirit Glas A/S

Glas er meget andet end vinduer. Når virksomheder bruger glas er det typisk løsninger som specialslebet glas, anti-refleks glas, glas til at dæmpe radioaktive stråler eller en kombination af flere glastyper.

Fællesbetegnelsen for glas, der er tilpasset erhvervsløsninger er teknisk glas.

”Når almindeligt glas ikke løser problemet, finder vi en teknisk glasløsning. Lige fra særlige coatninger til specielle hærdninger. Vi finder den løsning, der løser kundernes problem”, fortæller salgsanvarlig hos Mirit Glas A/S, Johan Stenfeldt Hansen.

For at det rigtige glas kan gøre en forskel for den enkelte virksomhed, skal det være tilpasset firmaets produktion. For eksempel, firmaer der laver desinfektionsanlæg, der bruger ultraviolet lys (UV). I sådan en løsning skal der typisk bruges kvartsglas, som lader UV-lys passere. Hvis man vil observere processen udefra uden at blive skadet af det ultraviolette lys, kan man montere et lamineret glas, som filtrerer UV-lyset fra.

”Det lyder måske som en kliche, men der findes faktisk næsten et glas, der passer til enhver lejlighed. Vi har fremstillet glas til industrien siden 1952, hvor vi startede med at lavere frontglas til fjernsyn. Derfor har vi stor erfaring i at vejlede vores kunder til at vælge den rigtige tekniske glas-løsning”, konstaterer Johan Stenfeldt Hansen.

 

Læs mere

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mirit Glas A/S

Marielundvej 37 D - 1.sal
2730 Herlev
Danmark
Mirit Glas A/S

Send til en kollega

0.11