23948sdkhjf

Damstahls levnedsmiddelfittings styrker det grønne regnskab

| Medlemsnyhed | Indrykket af Damstahl a/s

Alle Damstahls levnedsmiddelfittings kommer fra europæiske producenter, og det medfører flere markante fordele for kunderne

Miljøregnskabet bliver grønnere, når du køber levnedsmiddelfittings hos Damstahl. Det komplette udvalg er nu udelukkende fra europæiske producenter. Det giver mindre transport, men der er også andre fordele at hente – økonomiske som kvalitetsmæssige.

Europæiske produkter er bedre
Kvaliteten fra de europæiske producenter er i top. Når man vurderer levnedsmiddelfittings, er det ud fra parametre som rethed, renhed og ruhed. På alle tre parametre har de europæiske produkter vist sig enten lige så gode eller bedre end de asiatiske produkter.

"Vi har med hjælp fra Armaturenwerk Hötensleben i Tyskland testet asiatiske bøjninger mod de danskproducerede, der i dag udgør rygraden i vores sortiment. Navnlig på ruhed var det danske produkt markant bedre", siger Kenneth Stig Mortensen, Nordic Sales Manager, Flow Technology, Damstahl a/s.  

Fordele for flere regnskaber
Regnskabet påvirkes også positivt: Prisen for en container i den internationale skibsfart er steget med 300% de seneste seks måneder, og den kinesiske regering har netop fjernet de 13% subsidier til stålindustriens eksport, som tidligere har kunnet holde priserne kunstigt nede. De økonomiske incitamenter for at købe mejerifittings i Asien er dermed blevet en del færre. 

Tættere på producenterne
Damstahls fravalg af asiatiske producenter giver også kunderne flere praktiske fordele. Producenternes lagerbeholdninger er tættere på kunderne, så det meste kan skaffes i løbet af få dage.  

"Vi er så tæt på producenterne, at vi langt lettere kan skaffe kundespecifikke produkter i den rette kvalitet. Det øger naturligt fleksibiliteten, at producenten enten ligger i Danmark eller et andet europæisk land", siger Kenneth Stig Mortensen. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Damstahl a/s

Danmarksvej 28
8660 Skanderborg
Danmark
Damstahl a/s

Send til en kollega

0.078