23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikker pakning af bearbejdede komponenter

Der er god økonomi i at beskytte komponenter og bearbejdede emner for forøget overfladebeskyttelse under transport og lageropbevaring.

Med en kraftig vakuumpakning bliver bearbejdede emner, som præcisionsfremstillede maskindele eller overfladebehandlede komponenter beskyttet under transporten. Ved at vælge en vakuumsvejser, og en vakuumpose i en kraftig PA/PE-kvalitet vil komponentens overflade være beskyttet og sikret mod ridser og anden skade, fra fremstilling og til kunden har den. Det giver sikkerhed for at kunderne modtager den rigtige kvalitet hver eneste gang, og værdifuld tid og arbejde ikke spildes.

Vakuum Power Sealer fra Audion er fremstillet til industriel anvendelse, med fokus på brugervenlighed, soliditet og effektivitet for hver eneste pose der vakuumpakkes. Den giver en lettere vakuumering end en vakuumboks, og kan nemt indstilles og operatøren kan vælge forudindstillede programmer, så emnerne beskyttes effektivt hver gang. For korrosionsbeskyttelse kan tillige vælges at lave en eller flere gas-skylninger i forbindelse med vakuumeringen inden posen svejses, så den residualluft, der er i posen, vil være stort set fri for ilt.

Den iltfrie pose øger holdbarheden af komponenterne, og kan erstatte anden overfladebeskyttelse med olier, der efterfølgende skal afrenses, til gavn for arbejdsgange i produktionen og hos kunden, samt for miljøet. Ligeledes vil en øget holdbarhed med denne form for overfladebeskyttelse tillade at der kan produceres i større serier af gangen, og dermed skabe en optimering af arbejdsprocesserne.

Vakuumpakning er en sikker pakning af alle komponenter, maskindele og bearbejdede emner. 

 

For yderligere information klik her

Genpack A/S
Hirsemarken 6-8
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15046244
P nummer: 1000850644

Kontaktperson

HCG
Henrik Carøe Gjellebøl
Salgsdirektør
hcg@genpack.com

Send til en kollega

0.062