23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stansomatic deltager på EOT 2021 - Stand M9664

Hos Stansomatic A/S glæder vi os til at deltage og mødes med kunder og samarbejdspartnere på EOT – Electronics of Tomorrow.

Mød Stansomatic på stand M9664, hvor du kan opleve et væld af forskellige stanseemner, som demonstrerer vores kompetencer inden for produktion af stansede, bukkede og drejede metalemner. I år på EOT kan du, som noget helt særligt, desuden både se, føle og afprøve Stansomatics stansekompetencer, når vi på vores stand tilbyder en barbering med egenproducerede barberblade.

På messen kan du møde Henrik, Stig og Søren, som fortæller dig, hvorfor du bør vælge Stansomatic som sparringspartner til udvikling og produktion af dine emner. Du kan forvente at opleve et væld af forskellige stanseemner, som demonstrerer vores kompetencer inden for produktion af stansede, bukkede og drejede metalemner.

Mange af vores produkter er i sidste ende skjult for det blotte øje, men de spiller en utrolig vigtig rolle i vores kunders produkt. Du er helt sikkert stødt på et produkt, som vores små stansedele er en del af. Vi kan blandt andet nævne produkter såsom bilantenner, høreapparater, mobiltelefoner, barberskrabere, termostater, høretelefoner, mikrofoner og mange flere.

 

Hent din GRATIS billet til EOT her: https://lnkd.in/eQWb68k3 

Du er også meget velkommen til at kontakte os direkte for at booke et møde på standen. 

Vi glæder os til at se dig!

 

Om Stansomatic

Stansomatic A/S er din strategiske partner til design, udvikling og produktion af komplekse metalemner. Vi har over 50 års erfaring og er specialister i prototypefremstilling, værktøjsfremstilling, stansning og dybtræk. Vores erfarne konstruktører står klar til at rådgive dig i udviklingsfasen og optimerer produktet til den mest optimale løsning i forhold til pris og funktion.

Stansomatic A/S
Kornmarken 25
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17470833
P nummer: 1001294107

Kontaktperson

HH
Henrik Hansen
Salg
hh@stansomatic.dk

Send til en kollega

0.047