23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fremtidens intelligente bygninger - med en grønnere profil.

Carlo Gavazzi har udarbejdet et inspirations katalog, som beskriver nogle af de ting man kan arbejde med i fremtidens intelligente bygninger.

Bygningsautomatik er i dag meget mere end blot belysningskontrol. Ved at bruge automatisering i bygninger korrekt, kan der opnås store energibesparelser, reduceret CO2-emission og forbedring af miljøpåvirkningen i overensstemmelse med nationale og internationale retningslinjer.

Energiforbruget i bygninger udgør i dag ca. 40% af det samlede energiforbrug i Danmark, hvilket betyder, at der er grobund for både optimering og besparelser; blandt andet ved brug af bygningsautomatik, hvor der typisk kan spares 10-20% på forbruget i en bygning, uden at man af den grund skal gå på kompromis med komfort eller brugervenlighed.

Hos Carlo Gavazzi har vi udarbejdet dette inspirationskatalog, hvor du kan glæde dig til at få indsigt i, hvordan du med intelligent bygningsautomatik kan øge energieffektiviseringen, få en grønnere profil og samtidig skabe bedre trivsel for de mennesker, der færdes i dine bygninger.

Carlo Gavazzi Handel A/S
Over Hadstenvej 40
8370 Hadsten
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69310613
P nummer: 1002293815

Kontaktperson

HL
Henrik Lykkegaard
Salgs og marketingdirektør
+45 20741123 henrik.lykkegaard@gavazzi.dk

Send til en kollega

0.066