23948sdkhjf

Speedpack 400 Hybrid til pakning af installations artikler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Genpack A/S

ABB vælger Speedpack 400 Hybrid pakkemaskine til automatisk pakning af installations artikler.

Kvalitet og pålidelighed er nøgleord, når ABB vælger samarbejdspartnere. Det er derfor med både ydmyghed og stolthed at vi er valgt som leverandør af pakkemaskiner til pakning af bl.a. ABBs installationsprodukter.

ABB havde brug for at få pakket deres indmuringsdåser i en perforeret LDPE-pose fortrykt med en hvid kvadrat til mærkning. Vores Speedpack 400 Hybrid posepakkemaskine blev indsat i ABBs produktionslinje, hvor robotter tager emnerne, og samler det, og sender det videre til pakning, med et krav på to poser i minuttet.

Et besøg af vore salgsteam hos ABB gav den rette forståelse af produktionens tilrettelæggelse og de specifikke krav der stilles til pakkemaskinen. I tæt samarbejde med ABBs produktionschef blev løsningen med en Speedpack 400 Hybrid valgt som den ideelle til opgaven. Dens alsidighed, muligheden for at anvende rørfolie og integrationen i produktionslinjen gav udslaget.

Konkret blev denne Speedpack 400 Hybrid konfigureret med disse optioner:

  • heavy product clamps, der sikrer en ensartet rektangulær åbning af posen
  • posestrækkere, som sikrer svejsninger uden folder
  • posestøtte til at holde produkterne på plads under påfyldning og svejsning
  • sensorer der registrerer at hver pose er åben, og hvor mærkningsfeltet er, samt slutningen af rørfolien, så den kan skiftes med minimal afbrydelse
  • handshake til produktionens centrale sikkerhedsafbryder

Poserne til pakning af indmuringsdåserne blev valgt til at være 270 x 500 mm, og hele pakkeprocessen overvåges af en operatør, der er ansvarlig for hele produktionslinjen, hvor de færdigpakkede poser, hver med 10 indmuringsdåser, føres på det monterede transportbånd føres videre til færdigvarelageret, klar til at blive sendt ud til installatører, grossister og byggepladser i hele Europa.

Kontakt Genpack for mere information om pakkeløsninger med Speedpack 400 Hybrid på sales@genpack.com eller tlf.: 4448 6200

Medlemsnyhed

Indrykket af
Genpack A/S

Hirsemarken 6-8
3520 Farum
Danmark
Genpack A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.047