23948sdkhjf

Hoffmann Group præsentierer katalog 2021/2022

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hoffmann Group

Ny publikationsmåde reducerer papirforbruget med 1000 tons om året

Med offentliggørelsen af kataloget 2021/2022 meddeler Hoffmann Group, at det kun vil blive offentliggjort hvert andet år fremover. Printproduktets forlængede levetid, som mange kunder kalder ‚den orange bibel‘, reducerer papirforbruget med omkring 1000 tons om året og undgår CO2-emissioner, der opstår under transport. Det nye katalog 2021/2022 har med over 86.000 artikler et omfangrigt sortiment af kvalitetsværktøj, værkstedsindretning og personlige værnemidler og er gyldigt fra den 1. august 2021. Alle artikler kan også fås i eShoppen på det tidspunkt. I alt omkring 110.000 artikler er med det samme på lager.

Martin Reichenecker, bestyrelsesmedlem for Sales & Marketing og talsmand for direktionen i Hoffmann SE, forklarer: „Vi spurgte vores kunder, om de kunne forestille sig en længere levetid for kataloget, så vi kan forbedre vores økologiske fodaftryk. Forslaget blev hilst med et klart flertal. Vi er meget glade for, at vores kunder støtter vores bæredygtighedsinitiativ. Vi bruger de frigjorte ressourcer til at udvide vores digitale kanaler, så vi kan tilbyde vores kunder endnu bedre service.“

Hoffmann Groups katalog 2021/2022 indeholder varer fra 500 producentmærker  samt varer fra GARANT og HOLEX-mærkerne. De fleste af innovationerne (39%) kommer fra området ‚Spåntagning og holdende værktøjer‘. Produktfamilien ‚GARANT Master‘, der inkluderer værktøjer til højtydende bearbejdning, er for eksempel udvidet til at omfatte det første HM-bor til mikro-præcisionsspåntagning. Den nye GARANT Master Steel MICRO blev udviklet til maksimal præcision og stabilitet med den bedst mulige ydelse og imponerer med sin centrale højtydende køling.

Også sortimentet af ‚Hånd- & måleværktøjer‘ blev igen udvidet: Et specielt highlight er de Bluetooth-aktiverede værktøjer fra produktfamilien Hoffmann Group Connected Tools (HCT), der overfører måledataene trådløst til en pc eller HCT-smartphone-appen. Den voksende HCT-familie inkluderer digitale GARANT skydelærer HCT, dybdeskydelærer HCT og den elektroniske GARANT moment-/drejevinkelnøgle HCT. Måleværktøjer fra Sylvac SA og Bowers Group kan også bruges med appen. Andre producenter har allerede udtrykt interesse for at integrere deres produkter i HCT-appen.

Området med ‚Personlige værnemidler‘ er også vokset markant. Det tegner sig for omkring en tredjedel af innovationerne. Ca. 500 nye positioner er tilføjet kataloget til værkstedsindretning og her er der også attraktive nye produkter at finde.

Uanset om det drejer sig om spåntagning, fræsning, boring, drejning, opspænding, måling, slibning, håndværktøj, værkstedsindretning eller personlige værnemidler – i  Hoffmann Group kataloget finder virksomheder det, de leder efter, og modtager alt fra ét sted – på 18 sprog.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hoffmann Group

Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
Hoffmann Group

Send til en kollega

0.094