23948sdkhjf

Er din ledhejseport den rette for dig?

| Medlemsnyhed | Indrykket af ASSA ABLOY Entrance Systems

Vi har en omfattende produktportefølje, og kan derfor tilbyde ledhejseporte i forskellige størrelser og udgaver.


Inden for industrielle og kommercielle miljøer har ledhejseporte været en stabil løsning i årevis – hvor den har holdt flowet af mennesker og varer i gang med en optimal brug af pladsen. Men i dag er der flere valgmuligheder end nogensinde før, så hvordan afgør du, hvilken ledhejseport der er den rette for din virksomheds behov?


Hvad angår design, har fjederbaserede eller fjederbalancerede hejseporte udgjort industristandarden i årtier. Og for mange virksomheder er disse porte stadig den ideelle portløsning – de betjenes hurtigt, effektivt og praktisk.

 

Men eftersom mange industrielle og kommercielle opgaver bliver mere krævende, mere intensive og mere udfordrende, er spørgsmålet, om disse porte kan modstå de vanskelige betingelser, de står overfor.

 

Ekstreme betingelser

Til opgaver, hvor hejseporte har intensive eller høje cyklushastigheder, bliver udsat for vand eller andre ætsende materialer, eller skal yde i hygiejnefølsomme miljøer, kan fjederbaserede løsninger stå overfor en række udfordringer.

 

Disse omfatter en øget risiko for slitage, som medfører hyppigere vedligeholdelsesbehov, sammen med kontaminering fra rust, snavs og fedt. Alle kan de medføre uventet nedetid, fuldstændige sammenbrud og i sidste ende højere omkostninger.

 

Valget af direct-drive-løsninger

 I de seneste år har virksomheder med øgede strengere driftsbetingelser vendt blikket mod direct-drive-portdesign i stedet for at udskifte eksisterende fjedre.

 

Disse porte er ideelle til hyppige opgaver, bilvaskanlæg samt korrosionsfølsomme miljøer såsom fødevareområder. Det har reduceret antallet af adskillige driftsrisici og -belastninger ganske enkelt ved fjerne fjedermekanismerne.

 

Hos ASSA ABLOY Entrance Systems har vi haft travlt med at udvikle vores egne direct-drive-portdesign i vores serie af ledhejseporte. Det har erstattet et standard fjederbaseret system med et stærkere, mere optimalt motor- og styringssystem, som skaber en lang række fordele. Fra nemmere og hurtigere installation til reduceret kontaminering, nedbrud og mere.

 

Klik her for at se, hvordan vi kan hjælpe dig med at drive din virksomhed fremad.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vil du vide mere om ASSA ABLOY Entrance Systems og være blandt de første til at læse de seneste nyheder fra os? 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Medlemsnyhed

Indrykket af
ASSA ABLOY Entrance Systems

Lupinvej 12 9500 Hobro
Borupvang 5D 2750 Ballerup
9500 Hobro
Danmark
ASSA ABLOY Entrance Systems

Send til en kollega

0.08